Simma lugnt!

Sådär ja, då var simningen avklarad. Det var riktigt skönt idag när man fick vakna av sig själv på mänsklig tid och sen slippa stressa iväg till jobbet efteråt.
Crawlade (kanske inte korrekt crawl, men ändå) tillomed ryggsim idag, inte så jättemycket, men några längder iaf, så jag känner mig duktig, för det var jättejobbigt :)

Efter simningen bar det som sagt iväg till boa, inte så jättemycket folk, men det var mycket bilar på parkeringarana.

Skulle tro att det blir en ganska vild kväll i Umeå idag, det är ju både V75Umeåker OCH valborg. Kan ju bara hålla tummarna att det inte är allt för mkt skit som händer. Tydligen så är det på  valborg många ungdomar super för första gången. Haha, låter som jag är riktigt gammal, men jag kanse börjar mogna litegrann tillslut. Eller ja, vi får väl se ikväll hur mogen jag är :)

Skulle ju egentligen vilja gå på travet jag också, det är så himla härligt där, mycket folk (inte så härligt egentligen, men dricker man lite så är ja inte så brydd om folkmassor), soligt, öltält, hästar å skön stämmning. Men jag har lite för dålig ekonomi för det i år, måste ju spara till turkland, det går ju en hel del kosing när man dricker hela dagen sen fest på kvällen. (För känner jag mig själv? Ja det gör jag kanske men jag är inte säker!!! lalalala Björne!)
Så jag ska hem till Kicki å grilla som sagt, och det ska bli jättetrevligt, längtar! Hungrig är ja också så det ska bli riktigt gott. Kicki skulle hämta upp mig efter 2 så drar vi. Så det är bara 2.5h jag ska fördriva nu. Och det gör jag med patians, Britney Spears, sminkning, och "klädning".

Justja, haha, när jag kom hem från Linda och Axel i torsdags så blev Toker rädd för mig, jag luktade ju hund såklart. Inte ens när jag erbjöd han godis ville han ta emot det, och han är verkligen TOKIG i godis. Han gjorde en sån där stampning med bakfoten också som de gör när de ska varna andra för fara, och det har han aldrig gjort sålänge jag har haft han, å det är ju 7månader nu. Haha inte ens när jag råkade dammsuga svansen på honom stampade han med foten, å då borde han ju verkligen blitt rädd. Han är bra söt den där lilla vita ♥


Glad valborg!!!

God morgon!

Jaha då var det lördag då, och valborgsmässoafton!
Vaken med tuppen som vanligt, fast idag gjorde det mig inte så mycket efetrsom jag ska iväg å möta upp Sofie vid simhallen så vi får våran motion :)

Senare blir det grillning hos Kicki och hennes mostrar mfl, det ska bli riktigt trevligt, har inte kollat utetemperaturen än, men solen skiner iaf, så jag hoppas på en härlig varm dag med sol så man kan sitta ute länge ikväll.

Efter simningen blir det boa, sköt ju som sagt upp det igår, tänkte jag skulle unna mig några nya goda fräscha sommarcidrar ikväll, åsså självklart, Tr3 Apor :)

See ya later Aligator!
Och Glad valborg eller hur man nu säger det?

Äntligen helg!!!!

Å vad skönt med fredag!! Helt underbart. Har varit en riktigt jobbig vecka på jobbet, men men, det brukar ju lugna ner sig efter midsommar så det är väl bara att bita ihop- Tur att tiden går fort, annars skulle det aldrig gå.

Blir en lugn kväll här, först hade jag tänkt åka på bolaget efter jobbet, men som tur var så har de öppet i morgon också, så jag skippar det idag, lär ju vara hur mycket folk som helst där!!!! Ush då :)

När ja kommit hem tog ja det bara lugnt, satt vid datorn lite och sen satt jag mig i soffan å läste en tidning, riktit mysigt faktiskt och avkopplande.
Sen blev det plocka ögonbryn, duscha å raka benen- så nu är jag silky smooth som de säger i You don´t messs whit the Zohan! Underbar film btw :)
Sen målade jag naglarna, med både bottenlack, färglack och topplack. Nettan, du har förstört mig i nagelmålning nu! Vill ju inte vara utan färg, det är ju så fint och jag känner mig så lyxig.

Sen kom Saad förbi med lite glass å chips å vi kollade på film, The Game med Michael Douglas, vt inte vad jag ska säga om den riktigt, trodde den skulle vara mycket bättre, den var lite konstig. och suprise suprise, jag sov lite lite när vi såg den :)

Nu ska jag sova, så himla trött efter den här veckan.
Kram och trevlig helg på er!!!!!


Kompis

Idag har det varit en till lång dag på jobbet, fast idag har jag inte varit chef eftersom våran riktiga chef var tillbaka.
På morgonen var det simning med Sofie som gällde, tycker faktiskt att vi är riktigt riktigt duktiga med de där!

Efter jobbet blev det slappa framför 1,5 avsnitt 3 Kronor (de där 0,5 var för att ja såklart somnade ifrån igår. Idag också, men jag såg 99% iaf å det är bra)

Efter slapperiet cyklade jag hem till Linda för att se hur hon och Axel hade de, blev bjuden på en jättegod nötkaka som jag också tog receptet på, får se om jag använder det någongång också. Jag hoppas det. Skulle vilja baka lite mer, bröd också så man har i frysen, fast det är ju svårt att ha kvar sötsaker en längre tid, och då är det onödigt att fresta sig själv.
För jag har inte fikagäster så ofta. Det blir mer som i en av Björn Rosenströms texter: Jag tänker bjuda mig själv på fest, och jag ska vara min enda gäst....! :) 
Dessutom är det jobbigt att diska, så därför bakar jag inte!

Nu blir det tv och sova.
Natti natti!

Nära döden upplevelse!!

Huvva, idag  blev jag riktigt rädd efter jag badat faktiskt, det var väl gentligen inte någe farligt, och absolut inte någon nära döden upplevelsen, men ändå, Ja blev iaf rädd hehe. Låg som sagt i badet och skulle njuta där och läsa en bok, men ja var så himla trött igår efter en lång dag på jobbet så jag somnade nästan direkt ist :) Inget ovanligt för mig, och tiden ja badade var intee heller ovanligt länge, 1,5h blev de varav jag sov kanske en timme iaf.
jaja, strunt samma, iallafall, när jag klev upp var mina händer riktigt riktigt vita, såg ut som en död som legat i vattnet några dagar, och skrynklig som bara den var de också. Det gjorde ont i händerna också, visst att det brukar bli skrynkligt å vitt när ja har badat förut, men inte SÅDÄR mkt. Spännande liv va? :)

Lång dag idag, mycket på jobbet, chefen ledig, massa sjuka å många utstäd, men jag tog på mig rollen som chef å ringde in folk och hade kontakt med "repan" osv osv, inga stora grejjer men det kändes ändå roligt fast det var mycket jobb att göra. Hoppas på att det blir lugnare i morgon.

Nu ska jag kolla på lite 3 Kronor och sova. Får väl se om jag är vaken ett helt avsnitt eller inte :)

Natti natti

Bilder från påsken!


Lite påskmat




Götti götti


Lite dricka ska man ha också


Och snaps såklart. Hallands Fläder är inte så dum faktiskt :)


Vi sköt lite luftgevär




Det blommade för fullt i "lillskogen" Lillskogen är för övrigt inte så liten,
men den är mycket mindre nu än den var under uppväxten :)

Tre Kronor

Varit och simmat imorse innan jobbet igen, rikgtigt skönt faktiskt, inte riktigt lika mkt folk som det brukar vara.

Efter jobbet var jag iväg till Ica Maxi för lite inhandling av middag, köpte också ett koppel till Toker och 4e säsongen av Tre Kronor.

Å vad jag älskar den serien, fick 3 säsonger  när jag fyllde år, och de plöjde jag igenom rätt så snabbt. Iaf de 2 första, sen var jag tvungen att hejde mig någon vecka, dels för att det blev sorgligt när jag bara hade en säsong kvar, och dels för att ja inte hade något liv under tiden, trodde nästan att jag bodde i Mälarviken ett tag :)
Men det visade sig att jag bodde kvar i Umeå på Flintvägen.

Och nu har jag som sagt köpt 4e säsongen, och sett 4a avsnitt redan. Det slutar ju alltid med något fruktansvärt spännande så man bara måste se vad som händer i nästa avsnitt!!! Ska försöka köpa en säsong i månaden sen, det är ju bara 2 kvar sen. Usch, jag kommer gråta när Sten "Frisk" spränger hela skiten i bitar och det är helt slut. Jag HATAR Sten "Frisk" :( Fast Verran har ju visserligen 5 säsonger av Desperate Housewifes, och det är inte fy skam det heller måste jag säga :)

Justde, köpte ju ett koppel till Toker också som jag tänkte han skulle få prova idag, men det var för litet :( Så jäkla typiskt. Jag hoppas jag får lämna tillbaka det så ja kan köpa ett som passar ist, fast det är ju typ dubbelt så dyrt på djuraffären, tyckte ica hade vettigt pris ju :(


GILLA!! Blir nog kanske ett avsnitt till innan ja somnar :)

Hemma i Umeå igen!

Jaha, då var man hemma i Umeå igen då och ska börja jobba imorgon. Det har varit såå skönt att vara ledig.

Vi åkte ju som sagt till Dalarna i fredags efter jag slutat jobbet, kom fram runt halv 8a. Det gick så himla bra att köra, längesen det gick så smidigt faktisk 6h och 5min :)

Sen har det varit helt underbart resten av helgen, det har varit riktig sommarvärme och jag har gått runt i kjol och linne. Inte direkt vad jag hade trott, så det var riktigt skönt. Har tillomed legat å solat i bikini. Det är inte ofta man gör det i april :) Hoppas bara att vädret håller i sig nu.  Kan ju säga att jag började längta riktigt mycket efter Turkiet, det kommer bli så jäkla skönt. Bara sola bada och äta gott hela dagarna, åsså lite fest såklart :)

Igår var vi och träffade släkten, fick träffa alla utom ena moster, det var lite tråkigt, men det får bli nästa gång istället.
Sen på eftermiddagen åkte jag in till stan igen å träffade brudarna. Längesen jag hade en sån underbar kväll, vi satt ute och hade picnic och pratade i flera timmar, tror vi satt ute ända tills klockan var runt 8a. Sen gick vi in och kollade på en film och åt lite snacks, gotti gotti :) Längtar verkligen till sommaren nu och ska försöka njuta av varenda dag med sol och ledighet!!!!

I morse åkte vi hem igen, kom iväg typ 5 över 9e och det tog ungefär 6,5h, då stannade vi och åt också, pastasallad med gustavskorv melon och vitlöksdressing, mums fillibabba :)
Efter hemkomst så kom Kicki förbi och hämtade sina sommardäck, sen kom Saad också så vi har umgåtts en sund. Nu blir det bara slappa resten av kvällen. Ska upp tidigt i morrn igen och simma före jobbet, man får inte lägga av bara för det har vart påsk lixom :)

Det kommer lite bilder från helgen lite senare också, väntar på att brorsan ska maila över de.

Nu blir det 2 avsnitt av världens bästa hotell och lite middag, rester från lunchen.
Kram på er!!!

Påskhelgen

Ska bara sammanfatta påskhelgen i en liten mening: UNDERBAR!!!!
Man skulle kunna tro att det var vanlig sommarsemester. Men men, jag bloggar mer om helgen i morgon när jag kommit hem till umeå igen.
Sov sött!

Påskafton

Åh vilken härlig dag!!!
Vaknade som sagt hos Nettan, och sen åkte vi tillbaka till Fors.
Hur varmt och skönt som helst.

Träffade våra grannar här på gatan när vi kom hem, så himla kul. Det är en gammal barndomskompis, vi hängde alltid ihop och hade så mycket skojj och fuffens för oss :)

Sen fikade vi lite på framsidan, där är det lä så jag var tvungen att byta om till kjol och linne.

SEN, ja då lade vi oss vid poolen (som tyvärr inte är i funktionsdugligt skick, inte som pool iaf) på solstolarna i bikini och bara njöööt i fulla drag det var helt underbart och jag börjar verkligen längta till turkland!!

Lite påskmat blev det senare och vi gick runt på gården hela familjen, det slutade med att vi satte oss på gräsmattan allihopa, DET är sommar det!!

Nu ska vi grilla lite och sitta på altanen hela kvällen, med spel och dricka. Känns mer som sommarsemester än bara lite ledigt över påsk.

Och justja, det är fullt med vitsippor i skogen bakom vårat hus, det är så underbart!!! Det kommer lite bilder från helgen sen. Nu ska det grillas.

Bye bye! 

God morgon!

Hallå hallå!

Jaha, då var det påskafton då. Ganska fint väder ute faktiskt, 11g i skuggan och jag sitter i Avesta hemma hos Nettan.

Kom hem till Dalarna igår runt kvart över 8, det gick så himla bra att köra, längesen det gick så bra. Det var nästan kul att köra långt, 6h och 5min tog det :)

När vi kom hem möttes vi av underbar vitlöksdoft och mamma (som också är underbar såklart). Hon hade gjort tomatpaj som är sååå gott åsså drack vi ett glas vin till det, 3e apor, också himla gott.

Sen runt 10 kom Nettan förbi och skulle hämta upp mig, och en stund senare kom pappa hem också och sa hej.
De jobbar skift på kartongfabriken i fors, Stora Enso, eller Fors Mill som det så fint heter på engelska :)

Sen följde jag med Nettan hem och drack lite Jack och cola, mums mums. Vi surrade och surrade ända fram till kl 3 i natt, jättemysigt!!

Nu ska jag äta frukost som Nettan kom med på en bricka :) Ägg och fil, gotti gotti.

Vi höres och synes!

Bloggnörd

Nu är klockan 1 och jag slutar. Äntligen. Nu ska jag bara byta om sen drar vi söderut!!
Solong! 

Jobb jobb jobb

Sitter på jobbet och trökar. Har gjort ett litet ryck och ska väl snart göra ett till antar jag :( Vill inte riktigt måste jag erkänna. Vill bara att klockan ska bli 1 så vi får komma iväg någon gång.
Brorsan kommer hit och käkar lunch, porterstek blir det, sen drar vi oss till Dalarna och Avesta.
Ska bli så skönt att få komma hem en liten stund.

Har faktiskt packat ganska bra den här gången, inte alls så mkt extra påsar å så som det brukar vara även om man bara ska vara borta några dagar. Men men, tjejer vet ni, ska alltid ha med sånt som vi ALDRIG använder, utifall att :)

Nä, nu ska jag göra ett ryck innan jag somnar och så att tiden går fortare. Väntar på att Kicki ska titta förbi också, hon fyller år idag så hon kommer hit och öppnar lite paket :)

Kram kram!

Glad påsk!!!

Hallå där ute!

Ujujuj, vilken dag. Full fart från morgon till kväll. Men det är bra också för då går tiden snabbare tills ja får komma hem i morgon. Ska bli väldigt skönt! Fast det är ju en bit att åka också, 57mil tror jag det är. Och först måste jag ju jobba ett tag också :(

Idag fick vi sluta tidigt från jobbet, skönt. Så jag begav mig till Ica Maxi för att handla lite inför bilresan och hemmavistelsen. Det blev ett påskägg till mitt kusinbarn Jacob, och ett till Saad. Åsså var ja tvungen att köpa lite mer morötter till djuren, det går åt mkt av den varan här kan jag säga :) Till bilresan blev det Riesens och nötter, gotti gotti :)

Jacob och Saads påskägg

Det var en hel del folk på maxi kan jag ju säga, proppat på varenda parkering, och då är det många och stora parkeringar vi pratar! Nä usch, det var inte kul. Men det gick ganska smidigt ändå, svårt att hitta igen vart man parkerat bara :)

Men hem kom jag iaf så jag slapp inte undan städningen som var kvar, men det gick väldigt fort och smidigt ändå, städade buren, toan och dammsugade. Nu väntar jag bara på tvätten som håller på å torkar långt där borta i tvättstugan, ska ner en sväng till sen får det vara bra. Så kan jag packa och bädda rent i sängen sen :)
Man sover ju så skönt när det är rent hemma och nybytta sängklader!!

Middagen blev en kebabsallad som Saad fick hämta, han beställde en kebabtallrik, mumsigt värre!

Djuren jag pratar om är ett Marsvin som heter Mysack, ett litet hårigt troll är han, så söt så, tror han är runt 3år nu om jag inte minns fel. Det andra odjuret är en vit dvärgvädur med röda ögon. Han heter Toker (och gör skäl för sitt namn) och blir 1år i juni.
De är så härliga, fast när de (eller det är väl Toker rättare sagt) lever om på nätterna å biter sönder saker är de ju inte så jättepoppis direkt :) Tur de är så förbannat söta, annars hade man haft en varm fin pälsmössa :)



Nu ska jag slappa lite tills det är dags att ta hand om tvätten igen.
Höres å synes!

Mot simhallen!

Ja herregud, det är alldeldes för tidigt för att vara vaken nu, men vad gör man inte för träning och motion, sportfåne som man är, hahaha! Humor.
Hörs senare när ja vaknat till och kommit hem från jobbet.

God kväll på er!

Jaha, nu funkar internet en liten stund, så jag passar på att blogga lite :)

Vad tycker ni så här långt då? Är det någon mening att jag skriver? Jag hoppas det, vet att jag har en liten skara "fans" som läser iaf :) Och jag tycker det är roligt också, även om jag inte har så mycket att skriva om jämt.

Vad har hänt idag då?
Inte så mycket, vaknade i morse, lika trött som igår fast det var en timme senare.
Ville så gärna ta bilen till jobbet, för det kändes alldeldes för jobbigt att cykla. Men jag tog mig i kragen och cyklade iaf, så då kände jag mig stolt :)

Duggregnade lite när jag cyklade iväg, men det slutade precis när jag brjat trampa, jätteskönt i lufen var det,och gräset har börjat bli grönt nu :)
Blir kul att komma ner till Dalarna, för där brukar dte altid ha hänt så mycket mer i naturen på våren och sommaren än det har gjort här uppe i norr.

När ja kom hem igen så satte jag igång datorn för att se om jag skulle komma ut på internet idag eftersom det krånglade igår, men det gick inte alls nå bra.
Så efter många tidsfördrivade och uppskjutande patiansläggningar fick jag lov att ringa till supporten.
Usch, hatar sånt, speciellt när det handlar om datorer, för då kan jag ingenting, det ska bara fungera liksom, inte hålla på å strula.
För när man väl suttit i kö allt för länge och på ett ungefär fått fram vad man har för problem så förstår man iaf inte vad de säger, tycker det är ganska pinsamt måste jag säga :) Men, det är skönt när det är gjort, och nu funkar ju nätet stundvis iaf, och det är jag nöjd med för idag, för har egentligen inte haft tid med nå surfande idag för det var städdags hemma.

Städdags ja, man kommer aldrig undan :( Men nu är det gjort iaf, åtminstonde grovgörat, i morgon kör jag resten: tvätt, dammsugning och  toa.
Gör ju inget annat än å städa om dagarna, önskar man kunde få slippa sånt när man är ledig, men icket.
Funderar på att utnyttja sånt där RUT lr ROT avdrag, å anställa en städerska :)

Nu ska jag ta å gå å lägga mig, är så trött, och i morgon bitti är det simdags igen.                                         

Tack och hej ↓








Gårdagens inlägg!

(Här kommer det ett inlägg som egentligen skulle ha lagts in igår kväll, men mitt internet beslöt sig för att jävlas så det kom idag ist. Men om man ska se det positiva i det hela så får ni ju minst 2 inlägg idag ist :) Om inte internetet skulle jävlas igen då :) Så håll tummarna.)

Hallå där allihopa!

Idag har det varit en lång dag, men absolut inte på något dåligt sätt, bara allmänt lång. Gick utifrån lägenheten 20 i 6 i morse och klev in igen för ca 15minuter sen. Direkt på datorn :)

Vaknade alldeldes för tidigt i morse, strax efter 5, skulle iväg å simma, 3e gången nu. Ska ju till turkiet i juni så jag måste verkligen jobba på beach 2011 figuren :)
Simmade ju riktigt mycket förut ett tag också, men det är så lätt att komma av sig, men nu har jag fått med mig en kompis, Sofie, som kan hjälpa mig ner i bassängen igen. Och det behövdes verkligen lite dragkraft, men nu känns det hur bra som helst igen iaf :)

Efter simning, dusch och 3min bastu var det dags  göra sig klar att dra sig till jobbet, mindre roligt, men ett måste. Gick ändå bra på jobbet idag, lagom att göra.
För er som inte vet vad jag jobbar med så är det som våningsvärdinna (som det så fint heter, istället för att ta de som det verkligen är, jag är städerska) på patienthotellet Björken här i Umeå.

Tog med mig käk från jobbet, kåldolmar blev det, skjutsade hem Sofie och sen vidare hem till Frida för att äta upp maten med henne.
Var där några timmar, surrade på om resan, vi kom fram till att det är 7v och 2dagar kvar nu, och det är ju inte så jätte jätte länge ändå :)

Sen kom jag som sagt hem, och trött är jag. Så nu lämnar jag faktiskt er för ikväll. Jag ger er en liten bild att gotta er i under natten och tills nästa inlägg kommer farandes.

Natti natti på er.

Och justja, jag har inte ställt om klockan på kameran tydligen, så det stämmer inte alltid med tid och datum :)



Lunch, shopping och SOMMARDÄCK!!!

Jaha ja, jag fick min lunch tillslut, så himla gott det var, kan verkligen rekommendera den. Skulle gärna ha köpt till middag ocskå, men så går det ju inte att hålla på, det får vänta tills bloggen blivit känd och stålarna rullar in :)

så här såg lunchen ut, blir ni inte lite sugna?
Smaskens!!!

Sen var det dags för lite shopping. Mätta i magen gav vi oss iväg mot Strömpilen. Första stoppet blev på HM, därefter en snabbis in på lindex och sen såg vi att de öppnat en kappahl butik, stor som s****n var den, så vi gick in där också :)
Drog sen vidare mot Mariedal och inter sport. Där hittade jag en vårjacka, äntligen en jacka jag kan använda som är snygg! Kändes riktigt skojj.
Ritigt nöjd med nya jackan :) Så fin så!
Nöjd med min nya fina jacka :)

det vart lite smått och gott också
Blev lite annat smått och gott också...




Åkte en sväng till jobbet också, kompenserade den nyttiga lunchen med en bit prinsesstårta, vi tackade av vaktmästaren som sagt upp sig och ska åka tillbaka till turkiet och öppna restaurang. En restaurang som btw måste besökas av mig och Frida när vi kommer dit, så nu vet du det Thorkz :)

Efter tårta, paket och kramkalas hade vi ett litet möte på jobbet sen åkte jag och kidnappade brorsan. Han skulle hjälpa mig att byta till sommardäck på bilen (bilen heter Olle, så ni vet vad jag pratar om i fortsättningen.)
Det gick så himla bra, ingenting som krånglade, det är sant!!!! Har nog aldrig varit med om det förut. Så nu känns det verkligen att våren är här. Hoppas bara den är här för att stanna, man vet ju aldrig med April månad :/
brorsan hjälpte till
Brorsan hjälpte till

och jag gjorde såklart också litegrann :)
Men jag drog också mitt strå till stacken!

Smutsig blir man när man byter däck. Det var skönt nät det var gjort.
Man blir lite smutsig när man byter däck. Men nu är det klart!

Nu ska jag ta å se om jag kan hitta på ngn middag, börjar kurra i magen igen. Men som det  sägs: Äta bör man, annars dör man!! Så sant :)

Ny bloggerska på frammarsch!!

Guten morgen!

Jaha, då var man inne i ett nytt försök att blogga då! Man märker ju att det kan vara väldigt givande att blogga, man kan ju bli både rik och känd :) Så här har ni mig nu: Sverigen nya "Kissie"!!!

Haha, oh Lord no!!!!!!


Ledig från jobbet idag, jobbade helgen, känns helt underbart. Så idag blir det lunch med Kicki, hoppas tiden går fort tills det är dags för jag har inge frukost hemma och är jättehungrig redan nu!!!! Ska föreslå att vi käkar på min balkong som har förmiddagssol, för idag är det riktigt fint väder!!! Lunchen blir en kebebsallad från Milano, så jäkla god! Helt klart min nya favoritmåltid!

 

Sen blir det nog lite allmän shopping runtom i Umeå, en vårjacka , leggings och lite blandat skulle behöves, vi får se vad som får följa med hem.

Men innan det är lunchdags måste jag ner på strömpilen en sväng och inhandla lite födelsedagsshopping, så nu drar jag mig tillbaka för ett tag.

Håll tummarnan nu att jag kan engagera mig i det här, och att någon faktiskt läser och uppskattar den, förutom jag själv  :)

Ha en solig härlig dag alla!!!


RSS 2.0