Mammahelg, julklappar och bingolottto

Halloj!
Ännu en fantastisk helg lider mot sitt slut. Kunde de inte vara tvärtom, att man jobbade 2dgr och var ledig 5? Tror jag ska ge mig in i politiken å lägga lite motioner :)
 
Jaja, hur som så har det varit en mammahelg den här helgen. Hon kom igår och stannade tills idag.
Vi va ner på stan å shoppade, hem å jag lagade plankstek för första gången i mitt liv, (så nu önskar jag mig fler plankor, typ 4a st)drack drinkar å spelade spel.
Idag har vi tagit en promenad, och för andra helgen i rad har jag fått assistans med diskning, änt de fint så säg!
 
När mamma lämnat mig å åkt mot Fors igen kom Nettan å plockade upp mig och Lina, så åkte vi till Bönan å fikade. Riktigt gött å mysigt.
 
Jag har också köpt årets första julklappar idag, å efter jag slagit in dem var de dags för bingolotto. Värsta uppesittarkvällen ju :) Bev ingen vinst denna gång heller desvärre. 
Tycker det är mysigt å spännande med bingolotto, men jag skulle vilja ha nån att spela med också, så de blev ännu mysigare. Så i min kontaktannons så kommer 2 iaf saker vara att han ska vilja spela bingolotto då å då och vara händig, just saying :)
 
Här får ni lite bilder från helgen som varit.
 
Plankstek på älgkött, blomkålscreme, sparris inlindat i bacon, grillade tomater å citron, de är grejjer de. Tyvärr blev köttet lite törrt, men nu vet jag hur jag ska göra nästa gång.
 
'
Riktigt gott vin, tydligen en storsäljare, så de kan jag rekommendera.
 
 
Vi provade också cider som ska ligger i en påse typ, sen lägger man in det i frysen några timmar så blir det en frozendrink, de va riktigt gott det med. Elderflower lime och strawberry lime va smakerna på det.
 
Sist men inte minst så köpte jag ju som sagt årets första julklappar idag. Hoppas på att kunna vara klar tidigt i år. Hatar att gå runt på stan med resten av sverige som är ute i sista minuten, då sitter jag hellre hemma å dricker glögg :)
 
Nu blir det nog nån film lr tv resten av kvällen.
 
Trevlig söndagskväll på er! 
 
 
 
 
 
 

Serier å stall

Skön dag idag. 
Inget planerat efter jobbet, ingen träning eller nåt, så det blev städa buren och titta ikapp på lite serier, så skönt! Känns som jag alltid ska iväg å passa olika tider nu förtiden, de är väl nackdelen med träningen, att den tar upp så pass "mkt" tid.
Sen på kvällskvisten så drog jag iväg till Mackmyra och kollade när Lovisa hade ridlektion. Äntligen få lukta på lite hästskit igen, de är grejjer de, fast de var nästan plågeri att inte få rida själv utan bara kolla. Få se om det blir nån turridning framöver, skulle va nice, fast ja vet ju vilken jävulsk träningsverk jag kommer att få. Är ju några år sen sist ja red. Men i grund å botten är ja ju hästtjej, å det kommer alltid finnas kvar <3
 
 

Vilken helg!

Ja, shit. Det blev visst all in denna helg. After work med swecogänget är fan farligt, andra veckan i rad vi stänger stället nu ju ) Kul var det iaf, det var jag och massa grabbar, det klagar man ju absolut inte på :)
Va rätt sliten på lördagen faktiskt måste jag erkänna, men då vi fick finbesök från falun var det bara att tagga om igen. Det blev middag på Helt Enkelt följt av lite biljard på Interpool innan vi drog oss hemåt för lite mer vin, tv-spel och sällskapsspel. Sen vart vi tvärtrötta allihopa och tror vi gick å la oss halv 1.
 
Så är det, idag har jag mått bättre, så vi har spelat tvspel och.....wait for it....käkat pizza!!!! De va så göttt!!! Hade tänkt vänta några kilon till så skulle jag få fira med en pizza, men tog det i förskott då. Nu har jag inga mer mataktiviteter inbokade vad jag vet, så nu får det bli lite hårdare tag med sopporna igen så man blir färdig nångång.
 
Få se om det händer så mkt mer idag, gärsterna drog precis. Ska nog kika igenom xboxet å se vad jag har för spel, brukar ju bara spela bilspelet, men nu hittade vi ett till som va ganska kul så jja kanske har jättemånga roliga spel utan å veta om de ju :)
 
Tyvärr inga bilder från helgen för ja är värdelös på att knäppa kort, men men, så är det.
 
Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa! 

Lång vecka

Ja, den känns faktiskt lång, jag ligger som före en dag hela tiden så idag har jag torsdag redan. Skönare när man är en dag efter å tror det är onsdag fast de är torsdag, om man inte har nåt spec man måste hinna med då såklart.
Hänt idag då?
Jobbat å sovit middag å tränat. Vart Bodycombat idag.
Har inte så mkt mer att skriva om idag faktiskt, nu ska jag kolla tv och provsmaka proteinpudding för första gången. Sånt man bygger muckler av ju :)
 
 

Belöning

Hallå!
Äntligen tagit tag i disk och städat bur å rensa papper. Så skönt när det är gjort.
 
Idag har jag faktiskt gett mig själv en belöning också, både för att det stod -10,7kg på vågen. och för att är det löningsdag efter en lång fattig månad. Så då på lunchen gick jag ner på stan och en ljusrosa skjorta fick följa med hem :)
 
 
Nu håller jag på å förbereder mig inför gymmet, blir lite kondis och cx idag, Måste ju liksom se till att skjortan fortsätter passa nu, lr iaf inte blir för liten :)
 

Smärtsam helg

Hallå.
Så var ännu en helg till ända. En riktigt bra en, även om jag har haft rejält med träningsvärk, igår var jag soffliggandes hela dagen tex, kunde fan inte gå..
På fredagen var ja iväg å tränade efter jobbet, passade på eftersom jag var beredd på rörelsehinder resten av helgen :) Efter det var det bara att svida om å bege sig till Matildas där vi käkade gomiddag å firade att Lina har fyllt år. Efter det gick vi in på P.U.B där det intogs efterrätt.
Sen gick nästan alla hem, men jag å Lina gick vidare till Interpool där några från mitt jobb hade afterwork, så vi joinade dem. Plötsligt tändes lysena och klockan var 2. Bara att tacka för sig och stapla hemåt.
Riktigt god mat på Matildas, så det kan jag rekommendera, vi fick vänta lite väl länge på käket,men i slutändan var det värt det.

Idag har jag haft besök av Linda å Axel också, Axel fick fixa min dator som strulat lite, vilket kan ha berott på alla de 1400 hot han hittade på min dator :)

Hoj!

Träningspasset från helvetet, med självaste Satan som PT

Ja, som rubriken kanske avslöjar så har jag varit å tränat. Med Axel. För första och sista gången.
Fruktansvärt var det, trodde jag skulle dö några gånger och stundvis hoppades jag på det också. Va så himla glad å på när Axel föreslog hemlingbybacken som träningsplats Den är brant som faaan märkte jag. Jag hade stavar, han hade hund. Syret tog slut på vägen upp redan i början och sen när vi äntligen var uppe så väntade en 6km slinga med mer backar.
Nämnde jag att jag hade stavar? Det är jobbigt. Dessutom halvspringer Satan (läs Axel) framför och skriker åt mig att öka, å nu kommer en backe då ska du om mig å alla möjliga svordomar. Jag försökte och det gick ibland, men det var inte lätt. Axel var absolut inte min favoritperson just då, mer en människa jag hatar mest av allt på hela jorden. Men det har lugnat ner sig igen och jag börjar komma ihåg att han är ganska bra också :)
Tillslut var det iaf över å dags att åka hem. Bilen immmade igen, jag hostade och svettades som en gris, sen blev jag iskall. Och nu börjar jag redan känna av träningsvärken i rumpan. Ska bli spännande att se om jag tar mig upp ur sängen i morgon. Blir nog taxi till jobbet. Om jag kan lyfta armarna och slå numret vill säga.
Nu låter det som att jag varit ute en hel dag typ med så mkt text för en så kort period, men jag vill verkligen dela med mig av mitt lidande. Och berätta att jag ändå är ganska stolt, även om jag skrek en del under tiden att det inte gick så gav jag inte upp, och det tog bara en timme, 
 
Utöver det så har vi haft 2 födelsedagar här i veckan. Igår fyllde min söta mormor 81 år och idag har vi firat Lina på hennes födelsedag.Grattis tilll er!! <3 
 
Igår köpte jag mitt livs första aktier. Idag ligger jag på minus :)
 
Nu ska jag däcka och invänta morgondagen med skräckblandad förtjusning. Hur som är det ju fredag i morgon, och det är aldrig fel!
 
Natti natti på er!
 
Känslan jag har just nu :)

Årskrönika

Ja, ett helt år har jag bott i Gävle nu. Så länge men det har ändå gått så himla fort och det har hänt så mycket på den tiden också när man tänker efter..
Fått jobb som jag inte kunnat ta, fått jobb som jag ville ha och kunnat ta som jag trivs på. Ett riktigt jobb som passar mig, även om man självklart har tvivlat på sig själv ibland också.
 
Jag är virrigare än någonsin och jag har skaffat glasögon.
 
Jag har träffat mycket nytt folk och nya kompisar. Gamla kompisar har blivit åreförenade och vissa har  flyttat närmare.
Teatrar och resor. Roliga fester och jobbiga och sköna bakisdagar. 
 
Gått uppp och gått ner i vikt, som tur är det nedåt igen, -9,9kg just nu efter den pågående dieten. Vilket jag absolut inte hade räknat med efter den här helgen som har innehållit både mat å alkohol.
 
Jag har skaffat mitt livs första gymkort som jag dessutom utnyttjat rejält. Deltagit i tävling på gymmet å tränat 2h om dagen i en hel vecka. Blivit medlem i fresbeegolfföreningen här i stan, varit med på träning genom den och provat på fler nya banor.
 
Jag har dejtat, om och när man hittar rätt får man väl se, det sägs ju att man ska pussa många grodor innan det blir en prins. Gäller bara att se upp för paddor och yngel på vägen :)
 
Som alla säger så verkar det mesta lösa sig till slut, även om man absolut inte tror det när man är nere på botten, så även om man bara ville be alla som sa det att hålla käften just då så känns bra att de faktiskt hade rätt.
 
Dessutom skiner solen idag också och värmer riktigt bra, badsäsongen är nog över dock, plockade in poolen idag å gör höst på ballen. Det har ju sina fördelar det med, att sitta ute en bäcksvart ljummen höstkväll med tända ljus, en filt å snacka skit med sina bästa vänner eller en kärlek!
 
 
Tack till alla er som läser min blogg, jag ska försöka att uppdatera den i fortsättningen också, förhoppningsvis med ännu mer positiva saker. Ska bli spännande att läsa om ännu ett år hur mitt liv ser ut och har sett ut från idag. Den kanske inte är den mest intressantaste eller välskrivna varje gång, men det värmer ändå att ni är lite intresserade av min tankar och funderingar!
 
 
 
 

Guten aften alles

Lite tyska kan jag iaf, tror jag åtminstonde :)
 
Fullt upp som vanligt, idag blev de tillomed att jobba över, var hemma strax före 7. Då hade jag iofs varit å tränat en timme emellan, men ändå.
varit på gymmet varje dag den här veckan faktiskt, känns bra. Ska försöka ta med mig träningskläderna till jobbet så ofta sommöjligt nu under hösten så man kan åka direkt efetr jobbet å göra bort det. Dagarna känns ju kortare å kortare nu när det gårmot höst så då är det skönt att ha hela kvällen fri å inte passa nå tider för pass, fast pass är ju roligare än å bara gymma/träna kondis. Vi får se hur det blir, huvudsaken är ju att jag tar mig dit å gör nåt iaf.
 
I veckan har jag varit iväg å klippt mig också, hör å häpna, första gången hos frisör på 2,5år tror jag. 
Vart väldigt självlockigt efter klippningen. De fick inte ta så mkt på längden utan vart bara en toppning å lite uppklippt, känns lite fräschare iaf ist för de slitna rufset jag hade innan.
 
Så är det gott folk, nu blir de lite tv innan ja somnar, vilket om jag känner mig själv inte är om så lång tid :)
 

RSS 2.0