På väg!

Ja, nu är vi äntligen på väg! Planet går kl 7 i morgon bitti, 3,5h kvar, men vi har iaf påbörjat resan från Fors mot Arlanda iaf :) Å det är inte fy skam.

Dagen har gått ganska fort idag faktiskt.
Vaknade hos Nettan. Vi bara slappade hela förmiddagen tills hon skulle till jobbet, stackarn.

Då begav vi oss till stan för att inhandla ett par badbyxor åt Saad. Sen åkte vi och hälsade på mormor och morfar å lånade deras skrivare och fick lite fika.

Hemma strax efter halv 4a, blogga lite, betala räkningar, kolla igenom fb (sååå viktiga grejjer :)) å sen lagade jag käk. Korv stroganoff blev det, götti götti.
Igår gjorde jag köttfärssås och tagliatelle, också riktigt riktigt gott!

Nä, nu vill jag bara koma fram, man är ju så peppad när man åker till flygplatsen :)

Får väl se om jag sitter vid nån dator i veckan, annars får ni vänta tills jag är hemma igen. Brukar bli lite segt med bloggandet efter resor.
Planerna för resan är iaf sola, BADA, äta, dricka röka vattenpipa, lyssna på arabmusik, rida på häst och kamel. Så får vi se vad det blir av det hela. Ska försöka knäppa mkt kort när ja är borta.

Bye Bye, eller Masalama (vet inte stavningen, men de är nog bra)

Måndag och ledig :)

Jaha, då var första ritkiga lediga dagen här. Hoppas den går fort, för i natt åker vi mot Arlanda!!!!

Igår var det trevligt, bingokväll med Lina Nettan Emma och Saad. Åsså jag såklart. Lite vin, sen lite snacks å sova :)
Bara Lotta som saknades för att gammgänget hade varit komplett.

Nu ska jag gå å laga middag, sen blir det duscha å packa om väskan så allt är klart när vi åker :)
Känns inte som att det är dax på riktigt, men det är det !!!!

Frihet

Ja, då är man ledig nu äntligen!

Kan börja med att säga att jag inte hade ett dugg träningsverk efter vatengympan :( besviken faktiskt.

Igår bar de av hem till dalarna. Så nu är vi här, jag Saad och Mattias. Vi åt god mat drack rödvin och spelade spel. Somande runt 11, lång kväll, trött efetr resan :)

Längtar som fan nu till resan, sååå nära.
Å ikväll blir de träffa brudarna en sväng innnan de är dags :)

ojojoj

Det närmar sigmed stormsteg n. Och äntligen kan jag slappna av, har nämligen varit lite orolig de senaste dygnen.
För att: I tisdags natt ringde Saad ifrån libyen. Å i tisdags natt borde han ha varit i stockholm. Var tydligen ngt fel på flygplatsen å de visste inte när de skule bli fixat. De hoppades att det skulle funka idag.
Fick tag på han vid 5taget idag å nu sitter han på planet til sthlm, så skönt att veta at han hiner hem i tid, var som sagt lite orolig där :)

Idag har jag varit på vattengympa. 90minuter höll vi på. Det var inte alls jobbigt faktiskt så ja var lite besviken efetr det var avklarat att ja inte fick svetta snåt. MEN, ja känner hur jag blir mörare och mörare för varje minut som går, så ja kan tänka mig att det kan bli en helvetesdag i morgon. Lär ha träningsverk. Skönt, men jobbigt när man ska jobba å röra på sig hela dagen.

Spännande blir det.

Ja, sista jobbdagen i morgon, sen är jag ledig i 17dgr!!! Så jäkla sköööönt!
I morgon efter jobbet blir det mer övningskörning med Emelie, det ska bli himla skojj. Å efetr det sola lite, hem å käka och packa ihop å förbereda allt så de är klart på lördag morgon att dra iväg :)

Nu ska jag hoppa i säng och invänta resultatet av träningen :)

Natti natti!

Full rulle

 

Vilken dag det har varit idag!
Ledig men fullt upp nästan hela dagen.

Började med att städa buren i morse, å efter det en km i bassängen. Sen  hämtade jag mera hö till djuren så det ska finnas när jag har semester.

Ner till solariet å gräddade lite till, den här gången ska jag få färg när jag är utomlands, och inte bara RÖD :(

Shoppa loss på strömpilen, träffade Madde där förressten, det var skojj, vi har inte träffats på skitlänge! Så ja hoppas det blir ändring på det nu.

Snabb dejt med Ashraf som kollade om de var nå fel på bensinmätaren. Just då verkade det inte som de, men jag börjar bli skeptisk igen. Tur att "Olle" får komma till Dalarna å träffa doktor pappa en sväng ;)

Äta middag.

OCH, nu till dagens stora händelse: Körlektion nummer 1 med Emelie!
Det var skitroligt, och jag är väldigt imponerad av henne, det här kommer bli kul.
Än så länge håller vi bara till på en parkering, men redan på första lektionen har vi lyckats starta i backe och backat. Så på Suss trafikskola går det undan :)

Kul var det som sagt, höll på 1,5h nästan. Men det var svårt att berätta hur man kör och hur man ska göra ist för att visa det själv eller pillra på växelspak och handbroms.
Men men, Emelie sa att hon var nöjd med mig också, så vi fortsätter :)

Nu tänkte ja faktiskt lägga upp lite bilder, de blir ju inte så ofta.




Den här tshirten fick Mattias av mig när han fyllde år. Tyckte den passade han :)


Min nya bikini som jag beställde från Bon Prix. Helt ok, har svårt att hitta
nåt som passat, men nu så :)




Börjat packa inför resan :) Lite tidigt, men jag längtar så mkt nu!


Klänning från Bon Prix


En ring som ja köpte när ja shoppade idag, tyckte den va cool :)

söndagskväll

jaha, då var man ledig imorrn igen då :)
Eller ledig å ledig, simma, sola, hämta hö, städa buren, shoppa, övningsköra. Finns att göra.
Under veckan ska också städas lägenhet, tvätta kläder, packa kläder, instruera Ashraf om djuren, inhandla och fixa massäck m.m. Fullt upp liksom, men det är bra för då går tiden snabbt :)

Jobbat i helgen, har gått bra, men skönt att det är över.

I lördags fyllde Mattias år, så jag åkte dit efter jobbet. Vi käkade pizza och kollade på that 70´s show å han fick paket. Hade köpt en t-shirt som det står BAZINGA! på. För er som inte vet så är det ett uttryck från en väldigt speciell och härlig människa i en underbar serie. Nämligen Sheldon Cooper från The Big Bang Theory.

Och idag har vi ett till födelsedasbarn. Morfar. Eller motte som vi kallar han, han blev 75år idag. Så stort grattis till han! Önskar att vi hade varit hemma så vi kunde vara med å fira honom tillsammans med resten av släkten. De är det som är så tråkigt när man bor så här långt bort :(
Men nästa v får jag ju träffa de!

Nu ska jag zappa mig till sömns, ska nog inte vara några större problem :)
Natti natti!

Dagvild

Vet knappt vad de är för dag idag. Igår hade jag både söndag och torsdag på samma gång, fast det var tisdag.

Jobbat idag, känns segt när ja vet att ja snart ska va ledig igen. Vill bara att de här 2v ska gå snabbt som fan så man får åka till dalarna å egypten!

Har betalat för taxfreen idag, har beställt massa gotta. En malibou, en passoa, en mojito, en dooleys och en vanlig absolut. Så det blir drinkbalndning sen, nice!

Idag fyller pappa år också. Grattis grattis!
Jag åt lite "finmiddag" för å fira han på avstånd. Lövbiff m stekt pot. och kantarellsås blev det.

Bakade en kladdkaka också i min hjärtformade kakformsom ja fick när ja fyllde år.
Å Ashraf kom å provfikade den,å det blev godkänt som tur var. Tyvärr tog ja inget kort på den innan vi högg in, men den var fin iaf :)

Hallå igen

Jaha, tisdag idag. En ledig sådan :)
Har varit i badhuset på förmiddagen, 1,5km vart det. Skulle ha simmat 2km, men vart så jäkla kissnödig så det gick bara inte längre. Får ta igen det på fredag när jag är ledig igen.

Nu sitter jag hos Saad som sover. Jag "ljög" förra v när ja sa att han skulle åka, han har inte åkt än. Utan gör så idag. Utlänningar å planering ni vet...
Men, som sagt idag drar han, å bara han är tillbaks innan 24e mars är jag nöjd, för då drar vi ju till Dalarna :)

2v exakt nu tills vi är på väg till Egypten. Vi är nog snart framme vid hotellet skulle jag tro vid den här tiden. De är så skönt, för eftersom vi har ställt om till sommartid igen (när inträffar det btw?) så blir det ingen tidsskillnad att hålla reda på.

Åsså har jag visst beställt från taxfreen idag. Visste inte att det gått igenom eftersom jag inte betalat, men fick en leveransorder på mailen, så ja antar att de gjorde det ändå. Fram med börsen igen :)


Lördag

Jaha, det var denna lördag. Har jobbat och sen var jag å Kicki på bio. Vi såg Warhorse. I början tyckte jag att den verkade lite sådär. Men sen vart den riktigt riktigt bra

Tycker synd om de som jobbar på bion och kommer å pratar innan föreställningen ska börja. Jag skulle dö om jag var tvungen att ställa mig där framför alla folk som sitter i salongen.

Nu sitter ja å väntar på resultatet på årets melodifestivalen.
Blir spännande :)
Natti natti!


bilder?

Nuni, kan ja ladda bilder igen. Har inte så många att ladda plötsligt, men de här 2kan ni få iaf.



Fick en fototapet när jag fyllde år, ganska häftig, den sitter på dörren in till djurens rum/klädkammaren


Den här tårtan åt vi när vi firade mig pappa och mattias. Guldnougatfluff och blåbärsmousse. Sugerpaste som dekoration. Smaskens :)

jävla skitblogg!

Ja, just nu känner ja lite så faktiskt. Kan ju inte lägga upp bilder!!! Så nu ska jag ta å maila de å höra vad som pågår egentligen.

Ledig idag! Så jävla skönt! Å de bästa av allt är att igår städade jag lägenheten så ja skulle slippa det idag. Som ur var, för de tog typ 2,5h.
Tänkte att ja skulle få va ledig på riktigt på min lediga dag förstår ni. Så nu ska jag åka å simma så ja får bort det "måstet" ocks¨å, så kan jag göra exakt vad ja vill sen!( *HOST* Desperate Housewifes* HOST*)

I onsdags fick ja ett brev på posten om att jag är godkänd som handledare för övningskörning med Emelie. Så nu är det bara att tuta å köra. Måste hitta på nåt bra ställe där man kan börja lite smått, så om ni vet nå stora tomma parkeringar/industriomr/ytor i umeå får ni gärna höra av er. Vi börjar nog nästa v, ska bli riktigt kul och spännande :) Känns som ett rejält vuxenpoäng till mig också. Å det kan ju inte skada.

Nä nu drar jag iväg å simmar å handlar lite.
Ha en bra dag. Bye!

Skottlossning

Ja, idag fick jag höra på lunchen att det varit skottlossning hemma i byn, 1,5km från där mamma och pappa bor. Otäckt, jag vet inte vilka det är, men jag vet vart det är, å det räcker gott å väl.

Usch då, händer mycket otäcka saker ute i världen hela tiden. Man kan aldrig vara rikigt säker.

Inte hänt så mkt annat, jobbat å simmat. Blev 1km i morse, och i helgen blev det 3,5. Inte illa pinkat. Så nu har ja ledigt i morgon åsså simning torsdag å fredag igen.
Ledig på fredag för ja ska jobba helg, så då får ja simma på mina lediga dagar ist, och det är ganska skönt för då kan man simma lite längre än man hinner när man ska jobba.

Idag åker Saad till libyen igen. Ska lämna en bil till sin kompis som han köpte när han var här. Så ja hoppas han hinner hem igen innan vi drar mot Dalarna å Egypten.
Exakt tre veckor kvar nu, så den här tiden om 3v har vi nog nyss kommit upp från stranden lr poolen å gör oss iordning för att käka middag. Inte dumt va :)
Längtar så fruktansvärt mkt nu, ska bli såååååå skönt med semester!


Dagens goda gärning

Idag har varit en riktigt bra dag måste jag säga. Hur fint väder som helst, soligt å skönt. Man får sånna vårkänslor.
Simmade på förmiddagen, blev bara 1,5km, hade tänkt mig 2. Men kom iväg för sent hemifrån å ja skulle skjutsa Emelie till vännäs så de fick räcka med 1,5.

Blev så himla sugen på att köra hem till Dalarna i det fina vädret, är så skönt när asfalten är ljusgrå å torr! Å inte nog med det så tvättade jag bilen idag också. Å det har inte blivit gjort på många månader. Har ju var kallt å snöat så det har inte passat in å tvätta, åsså har ja ju jobbat mellan varven också.
Men som sagt, idag blev det äntligen gjort!
Måste försöka få in rutin på att göra de.


mardrömmar

Ja huvva, vaknade inatt av en otäck mardröm.
Jag hade inget minne från hela helgen, den började som den hade gjort på riktigt på fredagen, men sen började jag se döda människor, och när jag gick in i vardagsrummet och trodde att det var lördag så var min chef där.
Jag undrade vad hon gjorde där och vad det var för dag, hon sa att det var måndag och att en arbetskamrat till mig sagt att jag helt hade flippat ut och behövde åka in på nåt psykhem.

Riktigt obehagligt var det, så när jag vaknade undrade jag varför jag kände mig så normal, inget snurrande och inga spöken. Men det var skönt att de bara var en dröm, de är ju så verkliga!!!

Jaha, lördag nu då, har kollat på ett avsnitt desperate housewifes och ska börja göra mig iordning att fara till badhuset. Sen ska jag skjutsa Emelie till Vännäs.
De är typ mina planer för helgen. Åsså ska jag försöka städa hemma också, åtminstonde plocka undan så det inte ser stökigt ut. Man trivs ju lite bättre då.

Trevlig helg på er!

Torsdagskväll

Och en trevlig sådan är det.
Gick bra på jobbet idag, alldeldes lagom att göra.
Å efter jobbet kom Frida förbi å käka spagge å köttfärssås, å nu sitter vi i soffan å har tagit ett glas rött å tjötar om vad som hänt och inte hänt sen sist vi sågs.
mkt trevligt. Å i morgon är det FREDAG!!!!!

RSS 2.0