TRÖÖTT

Riktigt trött idag, det ara svider i ögonen. Så ja orkar faktiskt inte skriva så mkt idag heller. Simmat, jobbat, tränat, ätit, shoppat, pantat å övningskört, årets första mjukglass. Stora drag av dagen :)
Natti natti!!

Mumsigt

Riktigt god middag åt jag idag. Kebabsallad. Å det bästa är att ja ska äta det i morrn också. Mums mums :)
Till helgen blir det nog en tacosallad tror jag bestämt. Men vi får se.
Kan ju handla hur å när ja vill nu när ja äntligen fick tillbaka mitt kontokort :) Känner mig så fri hehe!

Jaha, jobbat, möte på jobbet, skjutsat hem Kicki och varit en sväng på plantagen. Hem å laga mat å äta upp den å glo på gossip girl.
Inte mkt mer att förtälja om denna dag.
Blir mer i morgon när det är "träningsdag" och övningskörning som sår på schemat :)

Bye bye!

Jag är så jävla duktig!!!

Ja, det är jag faktiskt. Idag har jag iaf varit det.
Simmade i morse. Har börjat simma kortare sträckor, men mkt mkt mer intensivt på mornarna. Så det blir bara 500m, men ja är rejält slutkörd efter det. Känns bättre än att bara "mesa" på 1km. Stressen över att komma till jobbet i tid har försvunnit också, så det är ju väldigt positivt. Farligt med stress i allt man gör!
Jobbade hela dagen, min rygg å nacke är slutkörda, så det har varit ganska jobbig dag.

Efter jobbet så tog jag en sväng på löpbandet. Sprang faktiskt också, först 1min, sen 100m sen 100m igen. Det är faktiskt väldigt bra för å vara jag.

Dagens middag vart skinksallad som jag hade förberett igår redan, så efter duschen på jobbet var det bara åka hem å snaska på det.
I morgon blir det nog kebabsallad tror jag.

Saknar bröd till salladen om jag ska vara helt ärlig, men det är ju dumt å börja med det, för då är väl risken att man inte slutar med det sen.
Har ju dressing iaf. Kör vitlöksmix som man har i chips dipp, åsså blandar ja den med turk youghurt. Lär väl kanske börja variera den så man inte blir less sen.

Så länge man varierar salladen så tror ja det kan funka som kost ett tag, det är faktiskt gott.

Fick mitt nya kontokort idag också, skönt. Man blir så handikappad utan det, även om man inte använder det varje dag. Så i morgon mamma, så kan jag åka å köpa dina plädar :)

Ska nog passa på att köpa lite voltarenkräm också. Min rygg är som sagt inte så pigg.
Har haft på känn några veckor att de är nå nackspärr lr liknande på g. Å igår fick jag lite massage av en på jobbet, hon sa att ja hade muskelknutar (lr vad det nu heter) typ hela vägen uppifrån nacken å ner hela vägen på ryggen. Inte så bra. Å i natt å idag har jag varit aldeldes varm och öm över nacken.
Kan ju förklara att vissa saker på jobbet kännts så överdrivet jobbigt, att det faktiskt inte bara var lathetens och överviktens fel. Det känns ju lite bra :)


WORK IT BITCHES!

Den där känslan ni vet..

..när man känner att nu jävlar kör vi! Träning å mat å sånt. Tänk om den kunde stanna kvar de dagar det gällde också, inte kvällar innan när man ska gå å sova.
Hade sovmorgon i morse och tänkte att jag antingen skulle simma lr gå på gymet innan jobbet. Kändes inte alls lika lockande när ja vaknade kan ja säga :)

Men men, i morgon är det simning på morgonen igen, å då får ja sällskap av Soffan igen, så det blir nice. Sen tänkte jag stanna efter jobbet å träna lite också.
Middagen är redan färdiglagad så behöver inte bry mig om det heller.
Å ska börja duscha på jobbet också, så skönt när man kommer hem å va klar med allt. Å idag så storstädad jag mitt omklädningsrum på jobbet också när jag jobbde kväll, så det känns trevligare att vara där. Gjorde avloppet å skura golvet, rensade massa skit som legat där i minst 6år och la dit handdukar ist så alla som vill kan duscha där. Så det blir kul å se om jag får nå beröm i morgonbitti :) Inte ofta det luktar fräscht å är tomt å fint där inte ska ni veta :)

Hade vart skojj å lägg aupp nå bilder på loggen. Men är ju så jävla dålig på att använda kameran. Ni kan få ett favoritobjekt som alltid funkar däremot, men det blir ju trist i längden för er.

Här kommer de iaf, mina älsklingar!


Slut på lugnet

Ja, då var den här helgen över snart också. Men det änns ok, för jag börjar inte jobba förns 9e i morgon så ja har ändå sovmorgon. Åsså är det ju nedräkning för semester, så varje söndag borde ju va bra för att det är närmar å närmare :) Nu är det 8 arbetsveckor kvar. Låter länge, men tiden går fort.

Underbart väder har dte varit några dagar nu, igår satt ja ute på balkongen nästan hela dagen å läste. Åt tillomed lunch ute. Skulle vilja ha en lite större balkong dock, då skulle jag köpa en badbassäng på en gång.

Härftigt att sverige vann eurovision, trodde faktiskt inte det. Kollade inte och bryr mig egentligen inte om de där, men ändå skojj.

Vart ingen träning igår. Åkte till badhuset runt 9e, men då stod det att de öppna kl 12. Så då tänkte jag träna med Kicki, visste att hon hade bokat gymet kl 10. Men hon hade visst redabn tränat så då tappade jag lusten helt å hållet. tror inte de blir nå träna idag heller faktiskt. Men dagen är ju inte slut än så man vet ju aldrig.

Var ner en sväng på Ålidhem och nere i stan igår å promenerade runt. Inte så mkt folk på ålidhem ändå som jag hade trott, men det var väl mer igår kan jag tänka mig. Det har ju varit  brännbollsyran här i Umeå i helgen.
Somnade runt 2 och är pigg idag. Funderar på att spela bingolotto ikväll. Det är ändå ganska mysigt :)


Avslutar med ett GRATTIS PÅ MORS DAG!

Ouppmärksamt brottsoffer

Det är jag det. Kom fram till idag att jag blivit bestulen på 1300:- i maj månad. Jävla lurendrejeri sidor med bantningspreparat som inte fungerar. Det var då iaf sista gången jag beställde något sådant via nätet kan jag säga.

Såg idag på kontot att det hade blivit draget 647kr och det stod ett jättekonstigt namn på de som hade dragit pengarna, nån internetsida typ.
Så jag ringer telefonbanken för att höra vad det är för något. Hon ser att det är en matbutik i england/storbrittanien. Å där har jag inte varit å handlat kan jag säga. Sen såg hon att det verkade vara ett företag som sedan tidigare var känt för att inte vara så pålitliga som sålde olika preparat. Då gick det upp för mig att det var mina smalpiller :(

När jag sen sitter å gör en polisanmälan, ser jag att ett annat it grejs dragit 619kr den 7e maj, å det är samma grejer som jag beställde. Skulle få 2 provburkar för 20kr st. Men har bara fått ett av de. Så om ni blir lockade av Meta Burn eller mango nånting så beställ INTE!!!!

Håll tummarna nu att jag kan få tillbaka mina hårt ihopslitna slantar och att jag lär mig något av den här fruktansvärt onödiga läxan!

Ett tips också som får avsluta detta inlägg: Skaffa e-kort, det gör att när man betalar med kortet på internet så skapas det nya nummer hela tiden, så du använder aldrig ditt egna kortnummer. DET ska jag göra när jag får mitt nya kort iaf. Hon spärrade nämligen mitt idag, så nu blir det jobbigt att handla några dagar framöver.

Bye bye! :(

Träningsdag

Ja herregud så duktig jag varit idag då.
Började med ett jobbigt simpass i morse, jobbade hårt hela dagen, å sen promenerade jag på ett gångband 2km.
Nu är jag äntligen hemma igen, ganska mör, och har ätit middag.
Rester från igår, sallad. Gotti gotti.

Kram på er!

trötter

Ja, idag har ja inte så mkt att dela med mig av. Skitdag på jobbet, så är bara soffhäng å tidig kväll som gäller idag. Ska ju upp tidigt å simma i morgon igen också.

Dagens middag var god iaf, pastasallad m valnötter och vitlöksdressing
Hade lite chillinötter i också, det var smaskens!



Tjäänna!

Fartdåren


Så här fint är det på vägen efter att Emelie varit ute å övningskört ;)
Nädå, inte riktigt. Det går så bra så. Idag fick hon köra ända hemifrån sig själv, fick köra igenom rondeller å grejjer, så snart får ni passa er när vi är inne i stan å cirkulerar. Fast ja lovar att varna er innan det är dags :)


Hit körde vi idag, de blev nästan 5mil.

Vad har hänt mer idag då? Inte så mkt, jobbat. Å i morse simmade jag igen. Lite segt att ta sig upp ur sängen, men, jag måste ju komma igång så har inte så mkt till val egentligen.

Köpte ny dojjor idag också, vad tycks?

Har inte tagit bort prislappen än, har inte riktigt bestämt mig om ja ska behålla de, men det tror jag att ja ska.
Vad tycker ni?
Det är ju liksom rosa detaljer på de!!! :)

Trevlig kväll på er allihopa. Kram!


Diskerskan

Ja, gud så duktig jag känner mig. När jag kom hem från jobbet så diskade jag det första jag gjorde. Det är inte ofta det händer, om jag inte ska få främmande å är tvungen typ.
Å inte nog med det, i lördags natt vid 1-2 taget  på natten så diskade jag också, OCH gick ut med soporna och KÄLLSORTERADE! De ni, ja är skitdålig på att sortera.

Gått bra på jobbet idag, förstår inte varför man/jag har sån söndagsångest för att man ska upp å jobba egentligen. Iaf på mitt jobb, där är ju måndagar så lugna oftast så de är ju inte jobbigt. Å inte var jag särskilt trött i morse heller. Men det beror nog på att jag somnade innan kl 9e igår :)

Nu ska jag kolla upp en serie som jag såg på jobbet idag, den verkade rolig så ska kolla om den finns på svt play. Högklackat hette det, nån humorserie med sketcher tror jag det var.

Bye bye!

trötter

Ja det är lite segt här på kvällskvisten. Nyss kollat på film och nu är det bingoloto som gäller. Så ska försöka hålla mig vaken minst 1timme till så ja ser om ja vinner nå storvinster ikväll :)

Blev pizza till middag. Hemlagad, inte ofta man råkar ha ingredienser till det loiggandes hemma, bakisguden var på min sida idag.
Tyvärr blev den lite degig och inte jättegod, men, de är mat iaf :)





Nä, nu ska jag spela bingo sen sussa. Ny vecka nya tag!


Gårdagen

Blev en trevlig kväll igår. Grilla, dricka, singstar, vattenpipa, lapp i pannan och gissa vem man är. Tar det i bilder ist.



Saad var här en stund också, innan han övergav oss för fotboll på Allstar


Gött me kött. Ser kanske inte så gott ut när det är det är rått kanske,
men det var gott när det var klart :)


Meditation på gång

Brorsan försvann i ett rökmoln


Thork´s smokin hot!


Och jag kände mig väldigt fin också faktiskt :)

Idag känner jag mig inte lika fin, bakisheten går i vågor. Men just nu är jag ganska stabil ändå. Men önskar att badhuset hade haft gångavstång så ja kunde göra några längder, kan inte köra bil än.

Är hungrig också, är väldigt sugen på: chips, pizza, cola, glass. Ja, lite sånt :)

Ajajaj

Gjorde illa mig idag :( Gjorde skitont och jag blev tillomed blå på min stortå efter att telefonen hoppade på den. Tänkte jag skulle ha tagit en bild så alla ni andra också kunde tycka synd om mig och förstå smärtan. Men, blåmärket hann "tyvärr" försvinna :) Stackars lilla mig :)

Ja, lugn kväll igår.  Tog ett glas rött och kollade på Let´s Dance. Det var lite nervigt även om ja visste att Anton skulle få va kvar. Man vet ju aldrig när svenska folket röstar. Jag röstade faktiskt för första gången.
Synd bara att han är bög Anton, sånt slöseri med gener ju!


Mmmmmm vilket ögongodis!!!





Ikväll blir det grilla av. Köttet har legat i marinad sen i går förmiddag så det kommer nog vara hur gott som helst, åsså blir det lite smirnof ice och grogg på det. Låter inte så tokigt va?

På tal om ingenting btw, så känner jag mig faktiskt som en riktigt tjej nu på sista tiden. Har köpt torrschampo, nagellacksremover å använt brun utan sol spray. Det är inte riktigt jag. Jag är mer flottigt hår å mysdress liksom :) Men, de är ju tur att det inte gick åt andra hållet, att jag sunkat ner mig nu och varit fräsch förut. Eller hur? :)


Gud så fint de är va :)


jaja, så är det. Var å simmade idag, blev bara 1km, men jag kom iväg iaf. Får väl se hur pigg man är i morgon om det finns en chans att man tar sig iväg då också.
Håll tummarna för fint väder ikväll nu! Och köp öronpluppar, för vi har singstar också :)


Vädret är ändå helt ok, å våren är på väg. Looki looki, ingen snö :)

Drar ut på tiden

Det är vad jag gör. Fö jag borde verkligen städa, för i morgon sk adet grillas här, å då är det ju trevligare om det är städt å fint. Men de är ju så tråkigt att ta tag i det. Gör lite smågrejjer i taget. Har iaf diskat, så det är en början.

Idag har jag varit på Botinia Hotel och presenterat mig för chefen, har sökt ett recptionistjobb där. Tyvärr så hade de tydligen redan en person på provanställning, men hon skulle höra av sig om hon behöde mig å tog mina papper.

OCH, idag har jag äntligen fått tillbak min telefon!!!! Life is god!!

Ledig

Jepp. då var det långhelg nu då, 3dgrs ledighet. Inte dumt!

Jobbade till 2 idag sen åkte jag hem till brorsan å hämtade lite filmer han hade fixat till mig. Bla den senaste Twiligt, drygt att nästa del inte kommer förns november :(

Hade tänkt simma efter jobbet egentligen, men hade verkligen ingen lust alls idag, så tar nog det i morgon lr på lördag ist.

Ja, det var det gott folk, inga bilder nu på länge, tråkigt, jag vet. Men kanske blir bättre om ja får tillbaka min telefon snart. Tror ja får den senast måndag så håll tummarna!!!

Bye bye!

Simmat

Jajemen!! Tog mig upp i morse och tog mig till simhallen faktiskt, så ja känner mig duktig idag :)

Efter jobbet åkte jag till strömpilen å köpte massa tjejgrejjer. Brun utan sol, hårfärg, ögonbryn/frans färg å pincette. Tänkte att jag ska se riktigt fin å fräsch ut den 8e juni.
Då ska vi nämligen få åka med räkbåten med jobbet. Har velat prova det ett tag, så det ska bli skojj.
Å inte nog med det så kommer mamma och pappa hit då också :)

Igår var det övningskörningsdax igen. Det gick jättebra och vi körde landsväg för första gången, så nu går det framåt fort. Hastighetsmätaren var uppe i 80km/h. Hon är riktgt duktig så det är roligt.
I morgon har jag bjudit in mig sj på middag hos henne så ska vi köra lite korsningar.

Söndag

Börjar med att hälsa ett stort grattis till min kusin Helena som fyller 30år idag!!! Tråkigt att vi inte kan vara med och fira :(
Åsså fyller ju lilla Molly hela 10år också, mammas katt.

Idag har jag simmat igen, känns bra, hade faktiskt träningsverk idag, så det måste ju ha tagit lite igår ändå.
Men det riktiga provet är ju på tisdag å se om man tar sig upp innan jobbet å simma några längder.

Efter simningen åkte jag hem till Frida å hängde där några timmar. Fick gå igenom hennes kläder som hon rensat ut, så åkte därifrån med en fullproppad påse med ny garderob i, alltid nice :) Så det tackar jag för.

Nu ska jag käka middag, blir köttfärssås å spagge, som igår. Ganska tråkig köttfärs eftersom ja inte hade nå lök, men  men, det är inte äckligt iaf.

Haha, ja justja. Glömde berätta att jag blev rånad på en pantflaska igår. Hade ganska fullt i min påse så det flög ur några flaskor. 1 fick jag tag på, men den 2a såg jag en dam som gick efter. Trodde hon skulle ge den till mig, för hon såg ju att jag tappade den och gick efter den. Men ist så gick hon hemåt sig ist. Haha, måste ha det ganska skralt om man snattar en pantfaska mitt framför ögonen på den som tappade den!

Badräktens återkomst!

Jo ni, idag har det plötsligt hänt! Åkte till badhuset vid 10 å simmade 1km för första gången sen 24e mars. Dvs 49e dagar.
Så det tog ett tag att komma igång efter semestern igen, som jag hade trott. Men hade kanske inte trott att det skulle ta så fruktansvärt lång tid.
Så nu får ni hålla tummarna att ja håller i å kommer igång på riktigt å att det inte är en engångsgrej.

Inte gjort så mkt mer, städa buren, diskat, laga lite käk. Åsså har jag läst läst läst å läst.
Läser Hypnotisören av Kepler, å nu är den slut. Så fruktansvärt bra å spännande bok, är väldigt glad att jag har fortsättningen hemma. Så det blir väl kanske kvällens fortsättning, att läsa lite till :)

Bye bye!

Övningskörning

Ja, då ha vi varit ute å kört igen, Emelie å jag.
Känns som att vi gör något olagligt, att vi egentligen inte får köra bil, men det får vi faktiskt :) Å de går så bra så, Emelie är så duktig så det är riktigt riktigt kul!

Inte hänt så mkt mer på sista tiden, jobbar på.

Jo förressten, det har hänt ngt ganska stort: Jag har lämnat in min telefon på verkstaden igen. Äntligen, tog ett tag att få fingrarna ur. Å nu känner jag mig så fruktansvärt handikappad utan den. Tragiskt men sant, men blir lite deprimerad av att inte kunna göra allt man kan göra med en sån där "smartphone" Jag är nere i täsket :(

Jo justja, tvättade ju bilen i maskin också. Men den var inte nå bra tycker jag, fick inte bort den smutsen ordentligt tycker jag, och torkade den nästan inget alls. Som tur var hade ja kupong så de vart halva piset, men ändå, missnöjd!

Skuggornas Hus

Jaha, då var den helgen över.
Blev ändå en bra helg.
Det gick riktigt bra med övningskörningen, hon fick köra i 50km/h tillomed, så nu går det framåt, känns jättespännande, jätteroligt och skitsvårt att lära ngn att köra bil!

Filmen vi såg var bra också, man satt ganska spänd hela tiden. Men, som vanligt så brukar ju sluten förstöra såna här läskiga spökfilmer, så det var lite synd att det var så med även denna.

Haha, det är lite roligt med spökfilmer, för man sitter ju å är arg å har konversationer med sig själv om filmens karaktärer. Typ, gå inte in i huset när du ser att det är ett spöke som är farligt där, tänd ljuset, var inte själv där och var inte där på natten, jävla idiot!!
MEN, i slutänden skulle det ju inte vara så mkt att kolla på då, om huvudpersonen struntar i sitt uppdrag och åker hem direkt ist, eller hur? :)

Dagen har flutit på bra också, alldeldes lagom att göra på jobbet, fått fylla på lite förråd och gjort biutrymmen också. Skönt.

Efter jobbet hängde jag med brorsan. Vi käkade pizza och kollade på en serie som gick på tv 1996, Skuggornas Hus.
Vi kollade på den med våra kusiner när vi var i fjällen, å det var en fruktansvärt läskig serie. Vi gick 2 och 2 på toa sen innan vi skulle försöka sova.
Då var vi runt 10 och 13år.

Idag var det inte lika läskigt, men ändå ganska spännande tycker jag. Och inte så dåligt som det brukar kunna vara när man inte sett något på 10år.

Nu ska jag nog gå å lägga mig å zappa lite, har sovmorgon i morgon, sköönt.

Natti natti!

Morrn morrn!

Jaha, söndag idag igen då.
Vet att det är söndag, men känns ändå inte riktigt som söndag eftersom ja har planer och ingen söndagsångest :) Inte som i tisdags, då var det riktigt jobbigt att veta att man skulle upp å jobba igen.

Dagarna har ju varit helt snurrade de senaste veckorna med sjukdom å helgjobb, å valborg sen kortvecka.
Men nu ska det väl återgå till det normala igen tycker jag, när de ska jobbas en hel vecka som vanligt igen :)

Jaha, dagens planer då: Övningskörning med Emelie. Vi ska faktist ut å köra efter vägar idag för första gången, det ska bli riktigt kul. Men ni behöver inte vara rädda, vi håller oss på otrafikerade skogsvägar än så länge ;)
Sen blir det bio med Emelie också, The Women in black ska vi se, de blir mysigt, lite skräck å popcorn en söndag :)
Få se om man törs sova sen då lr inte :)

Fredagen gjorde jag ingenting spec, så jäkla slut efter jobbet. Både torsdagen å fredagen var riktigt jobbiga. Det har väl börjat komma igång ordentlig nu igen efter påsk. Skulle tro att det lär bli en hel del fram till midsommar nu.

Lördagen kollade jag klart på One Tre Hill. Så nu har jag sett alla de säsongerna till slut. Kul å tråkigt på samma gång. Måste få tag på desperates sista och Medium också snart :)

Åkte hem en sväng till Kicki igår å drack lite vin å surrade också, riktigt trevligt.
Så helgen får nog sammanfattas som övervägande bra ändå tycker jag. Förutom lördagens väder då, men idag är det sol igen så det är glömt :)


Bye bye på er!

Olycka

Ja, det kan man säga att jag hade idag. Kokade lite kött till middagen som jag hade sett fram emot ordentligt.
Sen tyckte jag att det luktade väldigt konstigt ifrån köket så ja gick dit.
Å där var det fullt med rök :( Så det vart inte lika gott som jag hade tänkt mig, men pot.gratängen var ju fortfarande god iaf :)

Ja, jobbat idag, väldigt konstigt med dagarna nu, eftersom ja var sjuk förra v sen jobbade helgen sen ledig 2dgr igen. Skumt. Men skönt.

Valborg var bra också, helt ok väder, grillning, god dricka, vattenpipa, utgång och översovning hos brorsan. Väldigt trevligt var det.
Igår va jag hos brorsan hela dagen å bara glodde på serier, skön bakisdag.

Så är det!

RSS 2.0