Ramla på målsnöret..

Känns lite så nästan :( Är hemma å är sjuk, vilket jag  inte varit sen nån gång innan jag typ flyttade hit till gävle. Snart hade jag kunnat säga att jag inte varit sjuk en enda gång på hela året jag jobbat också. Tror det är lite jobbets fel att ja är sjuk nu, slappnade av igår för löste ett "problem" som jag nojjat över ett tag, å då hoppade alla baciller som legat å lurat på mig :( 
Va helt däckad när ja kom hem efter jobbet igår, 39.6 i feber å var inte nå stor å kaxig. I morse mådde jag hur bra som helst igen så traskade iväg till jobbet. Men där tog det stopp igen å febern kom tebaka :( 
Lina ringde nyss å fråga om hon kunde handla nåt åt mig, å då beställde jag glass (har faktiskt ont i halsen!) å skvallertidningar :)
 
Stackars mig :)
 
Nu ska jag lägga mig ner i soffan igen å vila ut, var nyss tvungen å resa mig å gå på toa, å de kan va jobbigt i vanliga fall också :)
 

Morgonblogg

God morgon på er därute!
Inte ofta jag bloggar på morgonen, så det kan ju va trevligt med omväxling :)
Tror jag somnade innan 10 igår, så borde ju va pigg, men den ekvationen verkar aldrig gå ihop, åtminstonde inte på vardagarna.
Tur ja har Toker som håller mig vaken :)
 
Jaja, så är det. 
Inatt hade ja en härlig dröm. Tror visst att ridningen gav mersmak, för inatt köpte jag äntligen en häst. Världesn finaste tjej. En skitstor fux som nog är den vakraste hästen jag sett faktiskt. Pigg å glad å superpsyke hade hon. Å jag kom upp i sadeln nästan direkt också, utan nån som höll emot på andra sidan, även om det var nära att jag inte kom upp :) Tror hon kan ha sett ut ungefär så här ↓ ev. något högre
 
Skönt att det var en dröm dock, har varken tid ork och framförallt inte pengar för å ha nån häst. Men det skullle va trevligt att känna nån som man kunde få komma å rida hos när man kännde för det. Å jag saknar att hoppa!
 
Nu ska jag göra mig färdig för jobbet, ja har lite konferenser som ska tas om hand om idag, vilket är trevligt, så då kan jag inte sitta här å slöa :)
 
Ha en bra dag därute! "Snart" är det helg igen :)
 
 

Laddat frysen

Joni, nu finns de mat i frysen :)
Kanske inte världens bästa bild, men de föreställer iaf entrecot och älgfärs. Bra å känna jägare har jag kommit underfund med :)
 
Idag har jag äntligen tagit tag i disken, den har legat å hånflinat åt mig och växt under några dagar, som vanligt :) Men istället för å ha de rent å snyggt så har jag dragit fram massa annat skit istället. Men de är halloweengrejjer till lördag så de är ok, ska börja pynta lite tänkte jag, så man ser om man behöver fylla ut me nå mer pynt :)
 
Tagit en promenad med Linda å hennes syster också, och blev bjuden på middag där. Lax blev det, och det är ju faktiskt gott, men jag måste påmina mig varje gång att jag tycker om det, är ju ganska månag år det har varit inpräntat i hjärnan att fisk=blä :)
 
Nu blir de nog lite slappa framför tvn å sen gå å lägg sig typ, de är en dag i morrn å :)
 

Lycka är...

....bland annat det jag har gjort idag.
Det är inte mycket som slår denna utsikt!
Vyn uppifrån hästryggen, ljudet av klapprande hovar och doften av hästskit!!! Det är livet. 
Vi var ett gäng från jobbet som var iväg å red islandshästar idag i Mackmyra. Det var lite grått och blåsigt, men när vi kom iväg så sken solen och den värmde riktigt skönt på vissa ställen.
 
Min häst hette Fold å va så lydig så. Hade kanske önskat lite mer fart på han, men samtidigt så hade han ju faktiskt lite tyngre last också.
De enda jag saknade under turen var att få galloppa, men det får väl bli nästa gång istället.
När ja kom upp i sadeln, vilket gick mkt mkt lättare än jag hade vågat hoppats på, så kändes det suveränt. Kändes mycket stabilare än jag hade räknat med och ännu underbarare än jag kom ihåg att det var. Så det här gjorde verkligen min dag, fått fylla på med lite energi som jag hoppas räcker ett tag fram över också.
Satt och log hela tiden när vi töltade fram på grusvägarna i solen.
 
De ska va gött å leva, annars kan de kvetta, fiiiint å leva....
Så kan man väl sammanfatta dagen. Så nu vet ni vad de var för äventyr jag skulle ut på, ni som har funderat :)
 
Nu ska jag kolla på en film och sen blir det ett bad, man blir lite kulen när man varit ute. Och spännande ska det bli å se hur jag mår i morgon med träningsvärk, kan hända att jag ser väldigt skitnödig ut när jag rör på mig i morgon :)
 
Fortsatt trevlig söndag på er!
 
 
 
 

God morgon!

Nån som vet vad klockan är?? Jag var lite förvirrad innan jag kom på det iaf, inte van med att min mobil ställer om sig själv fast den varit inställd på det. Men inatt så gjorde den det! Tur man har en hederlig klocka på väggen också, så man vet med säkerhet att om klockan står på 9e så är den 8a eftersom jag inte ställt om den än :)

Sitter och är lite besviken, men har fortfarande hoppet uppe. Ska ju iväg på äventyr snart, men hade räknat med/beställt finväder. Just nu är det alldeles grått, dimmigt och regnigt :( Vi ville ju ha sol, eller åtminstonde uppehåll. Men men, det är några timmar kvar så vi kan fortfarande få bättre väder iaf.
Får väl uppdatera lite senare :)

Lördagskväll

Hallå på er!
Längesen sist nu igen, men de går ju som sagt så jäkla snabbt!!
Förra helgen var vi iaf i Sthlm ja å Lina, å hälsade på Nettan. Trevlig helg (iaf fre och lö) som gick snabbt som vanligt, den innehöll iaf vin, bebismys, shopping, god mat, dans å bakfylla, så som en helg ska vara, även om man ju kan skippa baksmällan, det är ju aldrig kul.
 
I torsdags hade vi after work på jobbet också, riktigt kul, vi hade snacks å dryck och en rolig tipspromenad som John hade fixat med, ska försöka knycka den och använda till nån tillställning nångång. Vi avslutade kvällen på Oléarys med brynäsmatch. Tyvärr så förlorade ju Brynäs, men men, sånt är livet, vinet och sällskapet var gött ändå :)
Å inte nog med det så hade jag besök som väntade på mig när jag kom hem ockå, Frida som var här igen. Och jag fick en tidig julklapp av henne också, en jättesnygg handväska. Ja vart jätteglad och väldigt fjompig när jag fick den:)
 
Å nu är det lördag igen, kom hem från föräldrarna för ett tag sen, var där å bytte (läs pappa) till vinterdäck på Olle. Skönt att ha det gjort.
Skulle egentligen ha haft besök av Maria över dagen, men det blev tyvärr inställt, så det får bli en raincheck på det.
 
Händer nog inte så mkt mer ikväll iaf, för i morgon ska jag ut på äventyr med några från jobbet, längtar som fan!!!
 
Trevlig kväll på er! Och glöm inte att ställa om klockan i natt :)
 

Stress

Jaa, fullt upp i veckan. Känns som att det är hur mycket som helst att göra nu på jobbet, å jag gör saker hela tiden men ändå känns det som att det inte händer nåt, tar bara på mig mer istället för att göra klart de andra först. Hoppas på att morgondagen går bättre så man kan slappna av undr helgen. Tycker inte om stress, och att jag märker att jag fakiskt är lite stressad och har svårt att koppla av gör mig ännu mer stressad. Har alltid sett mig själv som stresstålig ju, men de vette tusan.
 
Så kan det vara.
Lite positivt istället då? Lön idag :) Det är alltid trevligt när pengarna rullar in. De tråkiga är ju (så länge kunde jag va positiv idag :))att de också tar slut lika snabbt igen. Räkningarna ska betalas,bilen tankas,och kylen fyllas. Å inte nog med de så ska man göra något roligt ibland också så man orkar med vardagen. Nä, det skulle vara trevligt med en heltidslön, så man kanske kunde spara också för engångs skull, så man kan åka på den där resan å köpa den där bilen. Eller laga bilen när han strejkar för 100de gången.
 
Nä, tror vi lägger ner de här, men skönt å få gnälla av sig ibland å :) Nu ska jag åka å handla lite, Toker behöver morötter och jag ska handl amat för första gången på typ 2 månader, de är ju lite kul faktiskt :)
 
 

Tiden rinner iväg..

Näni, dags för update tror jag. Tiden går ju så jäkla fort, snart helg igen. Tyckte nyss det var de ju. Inte för att ja klagar på det, men ändå, hinner ju knappt blogga ens :)
 
Hänt sen sist då?
Hade finfrämmande i helgen, som kom redan i torsdags. Vilket jag hade totalmissat, men det var en trevlig överaskning så det var ju bra de. Frida som varit här å hälsat på. Oftast får vi ju bara korta kvällar ihop när hon kommer, men nu hade vi hela helgen. 
Sällskap både till å från jobbet på fredagen, det var mys, skulle jag nog kunna vänja mig vid, sen vart det sushi å vin på fredagskvällen, å en Nettan som kikade förbi å hälsade på.
På lördagen var det shopping som gällde, åkte till Valbo å gick runt där och rundade av med en sen lunch på IKEA innan vi gav oss iväg hemåt för å göra oss snygga(re) och dricka massa goda drinkar. Vi lagade lite käk och sen vart det utgång på Harrys, riktigt nice. 
Söndagen var väldigt lugn, jag mådde superbra och diskade å plockade undan hemma tillomed, värre var det dock för Frida :)
 
Å inte nog med att hon va här hela helgen, nu sitter hon på tåget å ska hit igen :) Men innan jag får njuta av hennes sällskap så blir det bodycombat  på gymmet. Vart ingen träning igår, va helt säker på att jag hade tvättid å va inställd på att inte träna. Kom sen på att det visst är nästa tisdag som jag har tvättid, men då va ja 0 sugen på å träna så jag sket helt enkelt i det :)
 
Avslutar detta inlägg med att säga grattis till min moster Sonja som fyller år idag. Var ditbjuden på smörgåstårta, men tyvärr så passade det inte. Måste ta å åka hemåt igen snart tror jag, längesen ja träffade släkten nu känns det som :( 
Så är det och så kan de va. Ha de gött alla, så hörs vi en annan dag :)

Dålig storstädning..

...jo, kan inte ha storstädat nå vidare bra i helgen ändå Hittade nämligen en kjol och en blus under byrån i sovrummet som varit försvunna. Kjolen var ja helt säker på att nån granne hade snott i tvättstugan :)
Tränat idag å, lär passa på nu och i morgon, sen kommer Frida över helgen å gör stan osäker :)
Körde bodycombat idag, den nya releasen på det passet är riktigt tufft, men skönt när man får svettas ordentligt så det verkligen känns att man gjort nå vettigt. Räknar nog med lite träningsvärk i morgon iaf.

Nu blir de lite Fear the walking dead sen sängen Helt sjukt att det redan är torsdag i morgon, men sjukt skönt också så det blir helg nångång :)

Natti natti!

Freaky monday

Jaha ja, så var det ny vecka igen å måndagen nästan slut. Tycker inte om veckorna längre, har haft alldeldes för bra helger jättelänge nu och minst 4a helger till på rad som det bara är skojj på g. Tur tiden går så fort som den gör.
 
Måste bara få berätta hur mkt besökare min blogg hade igår,159st, och 212 sidvisningar! Det är ju hur mkt som helst!!! Iaf för mig då, nästan lite creepy ju :)
 
Idag då, nyss hemkommen från gymmet så ska väl slänga mig in i duschen å sen blir det nog inte så mkt mer idag, slappa i soffan å pussa på Toker typ. 
Åkte till partykungen direkt efte jobbet idag å hämtade lite grejjer som jag beställt inför Halloweenfesten jag ska ha, kommer bli hur grymt som helst, ja vill pynta nu ju!!
 
Trevlig kväll på er!

En väldigt god morgon!!!

Jaaa, shit asså. Så här skulle man må varje dag. Vaknade och mötte strålande siffror på vågen i morse. -16kg!!!!
Känns så jävla bra, nu är det bara ca 8kg kvar till målet. Jag har haft som mål att när jag gått ned 15kg så skulle jag börja trappa upp med mat igen, å det ska bli så jäkla gött. Men det tar emot lite faktiskt också måste jag säga, att börja äta alltså. Det är ju nu det riktiga jobbet börjar. Att verkligen tänka på vad det är man stoppar i sig, och framförallt hur mycket man stoppar i sig.
Jag vet ju egentligen väldigt väl vad som är bra mat, hur man ska äta osv osv, det har jag alltid vetat även om man inte kan tro det när man sett hur jag sett/ser ut. 
Största problemet är egentligen portionsstorleken för min del, jag äter alldeldes för mkt mat. Sen gillar jag ju sötsaker också, godis, chips, kakor, allt det ljuvliga i livet :)
Fast det måste jag ändå säga, att just söstsuget är borta, det är bara en vana när man äter det egentligen, jag vet att det är gott liksom. Det är suget efter mat som är värst, allt ser så gott ut, tillomed paprika å broccoli kan se ut som värsta gourmemiddagen ibland :)
 
Nä, som sagt, en väldigt god morgon. Inte nog med de -16kg så provade jag en klänning som jag köpte i Umeå för många år sen, i en av de andra 100tals bantningsomgångarna. Den passade inte riktigt när ja köpte den heller, men bara nåt ynka kilo kvar liksom, dessutom gick den på 75spänn å jag var bara tvungen att ha den.
I morse provade jag den, och den har aldrig suttit så bra, så 2v till så tror jag nog att den kan sitta perfekt tillomed, sen är det bara att sy in den vart eftersom, för den här måste jag använda så mkt det bara går :)
Ni ser ju, det är verkligen min klänning, den är hur rosa som helst and i LOVE it!!!
 
 
Så är det :) Annars då? Tränat, tvättat, jobbat, lekt med Lina, spelat disc med mamma å pappa, det är väl de jag har gjort i veckan tror jag. Dessutom så VANN jag över pappa, äntligen! De va skitkul å verkligen på tiden, s få se om han törs spela nå mer med mig nu :)
 
Träningsvärk har jag idag å, mest i bröst å armar å lite i ben, körde bodypump igår m Linda å Axel, å tror jag måste ha lagt på lite extra vikter på just bröstmusklerna iaf, för ja brukar inte ha så här ont efter ett vanligt pumppass.
Träningsvärk är iaf bra värk, och det är något jag ska fortsätta sträva efter, fast bara lite lagom så man kan gå normalt och träna vidare :)
 
Nu ska jag gå å ta upp lite käk ur frysen, blir att fira med plankstek som blev över från helgen mamma var här :)
 
Ha en fortsatt bra söndag, jag tror att jag kommer spegla mg å flyta på små moln idag, å kanske spela lite bingo :)  
 

RSS 2.0