Bakdag

I morgon kommer släkten, så idag har jag bakat å städat mitt rum, medans mamma städade resten av huset.
Blev 3sorters kakor och en tårtbotten, fyllningen till tårtan ska göras senare ikväll. 4,5h tog det innan jag var klar, var rätt slut när det väl var klart, men det var roligt. Så mkt som jag bakat sen jag flyttade hem har jag inte gjort sammanlagt på flera år.
 
Kräftorna igår var skitgoda, å till det hade vi en västerbottenostpaj som jag gjorde åsså rostat bröd med västerbottensost. Smaskens! Man var proppmätt efter det vill jag lova.
 
Förutom husligheten idag har jag å mamma gjort lite vattengympa i 40min så jag fick min träning, var inte alls sugen på det idag, men men.
 
Nu vankas det grillning till middag.
 
Moccabitar, en av de 3 sorters kakor jag gjorde. De andra var chokladrutor och sirapspinnar.
 
Mamma å jag "cyklar" på noodles under vattengympan.
 
Åsså en liten bild på Toker, han är ju så söt å go när han slänger ikulll sig.
 
 
 
 

fredag

Veckorna går, å som sagt i måndags åt jag min första måltid, skitgott. Jag gjorde en kycklinggryta m kokosmjölk, massa curry å cashewnöttter åsså serverade jag med vitlöksfräst blomkålsris.
 
På tisdagen lyckades vi äntligen samla ihop hela tjejgänget för sushikväll. Första gången jag gjorde sushi, men de vart skitsnygga å hur goda som helst! En ny tradition blir det helt klart.
På onsdagen hade jag sällskap av Lotta hela dagen, mycket trevligt eftersom det inte blir att vi träffas så ofta.
 
Å på torsdagen åkte jag Lina å Nettan till Gävle för en heldag. Vi skulle ut på jobbjakt, man var riktigt trött efter dagens slut, å less på standardsvaret: Tyvärr har vi inget just nu, men man vet aldrig vad som händer längre fram!
Så jag är fortfarande arbetslös...
...eller arbetslös å arbetslös, idag har jag burit ved i 1,5h, så jag är rätt slut kan jag säga :)
 
Ikväll blir det kräftor med mamma å pappa, ska bli sååå gott, får se om jag tar mig nå vin också, är lite sugen, men det är de där jäkla kalorierna som förstör :(
 
 
Kycklinggrytan
 
Våra fantastiskt fina å goda sushi :)
 
 
 
 
Å sist men inte minst så kom äntligen min efterlängtade Body Shop leverans :)
 
 
 
 
 

Äntligen äta!!!

Idag ska jag äntligen börja äta lite smått igen, ett mål mat om dagen första veckan, underbart!!!! Gått ner 8,4kg iaf, men den här 3e veckan på soppa har varit svår som bara fan kan jag säga, inte lyckats hålla mig helt å hållet tyvärr, men men. De är bara å fortsätta kämpa.
 
Varit lite i bakartagen också, kladdkaka med nutella och kexchokladkrisp å i går bakade jag å mamma bullar, det har jag inte gjort sen jag bodde i falun, å det är ca 9år sen:) Tiden tickar på.
 
 
Kan ni gissa vilka jag gjorde? ;)
 
Lagade lite käk till mammma å pappa i veckan också, pasta och köttfärssås.
 
Igår var jag å mamma å hälsade på moster Karin i hedemora, å de var ett jäkla väder på vägen dit och hem
De var helt kolsvart på himmlen.
 
Nu är det promenaddags igen.
Chiao!
 
 
 
 

ja

Jaha, 14 augusti då. Det går fort huvva.
Igår tog jag å mamma en morgonpromenad. Sen var jag hos Lina, vi var å handlade lite å sen kollade vi igenom lite cv grejjer.
Vet inte vad ja ska skriv amer, idag tänkte jag ut på en cykeltur igen iaf, får se om jag kan sit apå sadeln lr inte, ajajaj.
 
Äntligen klippt luggen på Mysack iaf.
 
Sparris från vårat land, nästa år blir det provsmaknin, coolt.
Provade denna igår. Men tror nog påsarna jag håller på med är godare, det var lite konstig smak på den här. Men funkar helt klart att dricka, och lättare än att mixa ihop själv såklart.
 
 
 

Träning och viktnedgång

Ja, det är väl det som håller på just nu. Igår cyklade jag tillexempel in till stan för å umgås med Emma å Lina, å sen cyklade jag hem igen på kvällen, gick riktigt bra så man kan ju hoppas att man kanske kan fortsätta så också. Idag blev det en simtur på 40min sen var ja så jävla kissnödig så jag var tvungen att kliva upp.
 
I fredags var jag på grillfest hos Jessica och Tobbe, det var riktigt trevligt å skitgott att äta! Grillade sparris med bacon, grillspett med coctailtomater och championer och en grönsallad. Till efterrätt tog jag med mig av kakorna jag bakade, de var SKITGODA!!!
Men det blev en tidig kväll, det var ju skönt dagen efter, var hemma halv 12, för jag kännde att jag höll på att bli lite för full så det var lika bra att åka hem ist, har ju inte druckit på över 2v åsså bara druckit soppor, så tål inte så mkt. Dessutom ser ni ju vinglaset framför tallriken, så det var kanske inte så konstigt :)
 
Underbart gott!!!
 
 
Vart skitnöjd med frillan, det syns inte lika bra på kort, men i verkligheten var det skitsnyggt. Å de enda jag gjorde var att efter duschen på det otorkade håret bara dra hårbandet över huvudet, dra håret åt ena sidan och fästa med hårnålar, hur simpelt som hest :)
 
Klänningen från Lidl och smyckena jag fick av mina jobbarkompisar från SNÖ var pricken över i:et :)
 
 
 
 

dagarna går

Ja, sopporna håller jag på med än. Går helt ok ändå, lagade mat å bakade igår, så då smakade jag litegrann, men går ine å jämföra med hur jag brukar "smaka" annars.
Mjölkchoklad å nutella cockies, i morgon ska jag äta en hel :)
 
 
 
 
Toker blir stöddigare å stöddigare på altan å hoppar upp överallt å tror han får göra som han vill.
 
 
 
Idag har jag varit med mamma till Borlänge, hon skulle gör aett nytt pass, å sen gick vi på kupolen en sväng. Köpte 2 nya tröjor iaf.
 
 
 
Nu ska jag gå å skita, å sen tvinga mig ut på en regnig promenad innan Nettan kommer å hälsar på.
Over and out!
 
 
 

Helgen

Jahapp, då var det måndag igen.
Helgen har gått fort, mamma å pappa var ju borta så jag har haft hand om vattning å eldning. Gick skitbra första dagen, men sen har jag bara gått runt å vart orolig. Eldningen ville int efungera som det hade gjort, och eftersom jag var nära att spräna huset i bitar för ett antal år sen i samband med eldning i panan, så är jag lite skrajj. Men, det gick bra och var hur lätt som hälst att åtgärda när pappa väl kom hem.
 
Lina har varit här både lördag å söndag, på söndag had hon med sig Adam också, vi solade å badade å hade det bara bra.
 
Synda gjorde jag igen på lördagen, men EN liten chokladbit bara för å smaka en ny sort som Lina köpte, å sen gjorde vi den där nyttiga efterrätten som jag gjort förut, men fikon, dadlar, nötter å kakao som man serverar med grädde. Jävligt onödigt, men kunde ha vart 1000ggr värre också. Jag motionerar ju faktiskt varje dag och äter soppor, så det gör ju inget på vågen iaf.
 
Det har gått bra med sopporna ändå tycker jag. I morse när jag vägde mig, har hållt å en vecka nu, så har jag gått ned 5kg, så det känns bra. Så det är bara att fortsätta. I morse var jag på morgonpromenad med mamma, 4a km blev det, inte fy skam.
 
Linas lunch som hon fick i lördags. Mamma hade gjort nån fläskfllegryta som fanns i frysen, så la ja upp på talrik sen, man gillar ändå å vara runt mat å plågas å dräggla över andras tallrikar när man inte äter själv :)
 
 
 

Syndat?

Ja det känns som att jag syndade igår, och det kändes inte bra. Även fast det var nyttigheter. Först var jag ner på affären å då bjöd grannen mig på 2 små hemodlade tomater, de var jättegoda, men kändes som att jag fuskade.
Sen på kvällen åt jag gurka å morötter i stavar som jag dippade i kvarg å lite dipkrydda. Det hade jag godkänt för mig sj att jag fick äta under helgen eftersom jag är helt ensam och att det ändå är mkt bättre än nåt godis å sånt. Kändes ändå dumt å onyttigt efteråt, så det blir nog inge mer sånt i helgen......hoppas jag :)
 
Hade mkt för mig igår, eldade så det blir varmt i poolen, vattnade, åkte å sorterade skräp, solade å badade. Oj vad mkt :)
 
Idag har jag också kommit igång å gjort vattning å eldning redan, släppt ut djuren å förberett innan Lina kommer hit idag å ska sola med mig, det blir nice med lite sällskap.
 
Nu ska jag ut å göra bort dagens motion så man inte behöver tänka på det. Gårdagens motion blev 35 min simning i poolen, å 35 min har inte gått sååå sakta på väldigt länge.
 
Ha en varm å skön dag därute!
 
Syndens bricka?!
 

Drömmar

Ja drömmar kan va jobbiga, roliga å konstiga.
Inatt var det jobbigt, eftersom jag äter soppor nu så tänker jag "ganska" mycket på mat, läs: hela tiden. Å inatt drömde jag att jag hade vräkt i mig godis, å det kändes så dåligt när ja vaknade, så onödigt å dumt. Så det blev en morgonpromenad direkt ja klev upp :)
 
Drömde också att jag flyttade ihop med en kompis, det var en blandning av Lina och Frida, de switchade utseende fram å tillbaka. Å när vi såg lägenheten så var det ju min lägenhet i Umeå, men det tog ett tag innan ja fattade det. Å då blev ja bitter över att ja hade sålt soffa, fruktansvärt onödigt om ja skulle flytta tillbaks efter en månad liksom, så Frida, start to pay ;)
 
Igår var jag hos Lina å spelade tv-spel, det är alltid lika roligt men görs allt för sällan.
Hon hade bakat cupcakes m cola och vit chokladsmak, men hon skulle frysa in en till mig tills jag äter igen :) Det luktade underbart men jag höll alla mina tassar borta, så jag var jätte duktig. För middagen de åt såg underbart god ut den med.
 
På vägen hem köpte jag lite nya soppor med ny smak, de smakade väl helt ok, varken bättre eller sämre än vanlig choklad tycker jag.
 
 

RSS 2.0