Överraskningshelg!

Ojojoj vilken helg. Det började redan i fredags kväll. Där stod ja i duschen i godan ro. Tur ja är så jäkla nyfiken så ja öppna.
Fick en chock så det hette duga nämligen. Massa godingar från Umeå kom inramlandes.i lägenheten. Å självklart filmade dem också, å jag är ju inte den som är den så den bjuder jag ju på :)
 
 
Lite nojjig blev jag också när dem kom, de hade ju åkt så långt och jag visste att mina andra brudar hade planerat något för mig på lördagen, och lättlurad som jag tydligen är så trodde jag ju att de inte visste om varandra för det sa de ju att de inte gjorde. Det visade sig senare att det visste de :)
 
Som sagt, visste att brudarna hade smidit planer, och det jag hade fått reda på var vilken tid jag skulle vara redo och vad jag behövde ha med mig.
Så kl. 10 så drog vi å käkade frukostbuffé på Epi. Sen gick vi hem till Lina. Där väntade poolbad, bastu och en dunk rött :)
Lunch intogs sedan på Bakfickan innan de tog med mig på Laserdoom. Det är ju så jävla roligt, var säkert över 10 år sen jag spelade det sist, men nu måste vi verkligen göra det oftare. Är ju värsta träningspasset dessutom, svetten rann kan jag säga :)
 
Där på laserdoomen så mötte umeåfolket också upp oss igen, och Mathias som jag hade fått info om att han jobbade var också där :) Ändå kul att vara lättlurad, man får ju så många överaskningar då :)
Efter laserdoom å dusch å lite förfest hos mig så skulle vi vidare å käka, och det blev på Nästet. Asså vilken underbart god mat! Längesen jag åt ngt så gott, så det kan jag verkligen rekommendera. 
 
Kvällen/natten/morgonen avslutades 03.50 då jag somnade som en stock efter 22 mer eller mindre vakna timmar. Så som ni kanske förstår så har jag inte varit jätteeffektiv idag, men det hade jag palnerat :)
 
Eftersom jag är värdelös på att knäppa kort så får gärna ni som knäppte skicka dem till mig också. 
 
Mer presenter har det ju också blivit i helgen då. massa fina å bra saker :) Fått en till grejj av brorsan också, han rimgde i torsdags å sa att fotfilen inte var den riktiga presenten, utan det är fallskärmshoppning i sommar som är det :) Äntligen, har velat göra det så länge och nu ska det äntligen bli av!
 
Blev mycket text i det här inlägget, men jag vill avsluta med att säga TACK! Jag är så fruktansvärt lyckligt lottad som får ha er i mitt liv. Jag känner mig verkligen rörd och hedrad av allt ni har gjort för mig och gjort den här helgen till en oförglömlig en. ÄLSKAR er! 
 
 
 
 
 

Last day of disco.

Ja, nu är det inte långt kvar inte. Är nog den födelsedag jag längtat minst till pga nojjor, men det börjar ändå pirra lite mer nu. Det är ju alltid trevligt att fylla år ändå. Om ca 13.5h och för 122 cm och ett antal kilon sen är det 30år sen jag kom till världen. Jag minns det faktiskt som igår, vilket nästan är sant för jag har så dåligt minne så kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår heller :)
 
Jobbat å tränat idag som vanligt iaf, å nu ska jag å gå å lägga mig å kolla på Pretty Little Liars. Får bli en förhoppningsvis tidig kväll, för från å med nu lär jag ju behöva min skönhetssömn :)
 
Så avslutar med lite bilder på hur det såg ut förr i tiden
Jag och Speedy, en av farmors hästar.
Jag å mamma
Hästar igen, blir bra sugen på att rida lite oftare när man ser bilderna ju.
Va lite ljusare på den tiden :)
I fixartagen, sådär känner jag mig på jobbet ibland, som en liten fixare, och som Lotta på Bråkmakargatan så är det så bra med mig, för jag kan nästan allting :)
Natti natti!
 

Kalashelg

Jaha ja, då var helgen redan över igen. Det går ju så fort :( Men men, det var en bra helg iaf. Avslutade träningsveckan med ett simpass i Valbo, riktigt skönt var det, men dags för en ny baddräkt är det nog kom jag på, den fladrade rätt ordentligt :)
Efter simningen hämtade jag upp Mattias på tåget, han kom hem över helgen, för på lördagen hade vi kalas hemma i fors med släkten. 
Pajbuffé och en jättegod fin tårta som mamma hade bakat, hon är så duktig så :)
 
Massa paket fick jag också, bla en ny telefon, en selfiestick, pengar, blommor, vårjacka och en ridtur på islandshästar i vår med Kvarnströmarna.
Självklart rosa tema på det hela :)
 
Efter att gästerna gått hem spelade vi lite spel, med andra ord expert.
Bra med självispinne :)
Nu ska jag gå å lägga mig å läsa lite tänkte jag, avslutar med en vanlig selfie :)
Natti natti!
 
 
 
 
 
 

Update

Hallå. Nu va det ett tag sen sist, så passar väl med en update då. Hänt en masssa trevligt sen sist faktiskt. Varit på dejt igen, käkat pölsa med Lina, badat Toker (han tyckte dock inte det var så trevligt) och nu idag så har jag varit på Pinchos igen med Linda å Axel. Vart en massa mat, men notan slutade bara på 25 spänn, å det gillas ju absolut :)
Axel va hungrig :)
 
Snart helg igen också, ska hem till Fors och bli firad av släkten. Bara en vecka kvar nu tills det är dags att gå över till 30. Men först är det en dag kvar på jobbet och ett sista träningspass för veckan som ska avklaras med simning tillsammans med LInda innan jag hämtar brorsan på tåget å gör helg.
 
Nu ska jag nog faktiskt gå å lägga mig, varit fullt upp på jobbet idag så jag är helt slut, att man dessutom är proppmätt gör ju inte att man blir piggare direkt.
Natti natti!
 

Äventyr

Joni, igår var de äventyrsfredag. Ett litet äventyr iofs, men ändock ett äventyr :) Åkte nämligen buss i Gävle första gången, jag å Lina va på hockey å såg Brynäs damlag spöa skiten ur Sundsvall. 6-2. Vi smugglade in lite vin å fnissade på läktaren. Det är synd att det inte satsas så mkt på damhockeyn, ingen bar å lite folk. Det är ju iofs billigt att gå å kolla, men ändå, de kan ju inte försörja sig på de som herrarna gör, lite taskigt.
 
Idag då? Nyss varit å tränat, blev step och mage/rygg idag. Det är så skönt att ha det gjort på fm, men drygt att man lär kliva upp ur sängen innan man kanske är riktigt redo egentligen.
 
Så kan de va, slaskigt å grått väder ute idag, men då passar det ju bra med filmmys som det blir ikväll, vi tänkte se en klassiker, fåglarna :)
 
Nu ska jag väl ta tag i städningen, ser ut som ett bombnedslag här hemma..IGEN! Fattar inte hur det kan gå så snabbt från städat å fint till krigszon. Tror ja måste sätta upp övervakningskameror så ja ser vem de är, för de kan ju inte vara jag?? :)
 
Trevlig helg på er!

Starke man

Hallå där!
I´m back, and i´m stronger then ever! :) Eller åtminstonde körde jag 110kg benpress idag, ytterst få gånger iofs innan jag sänkte til 100 och sen 50kg. Fast 50kg är inte fy skam det heller tycker jag, så jag kanske inte är så svag i benen som jag tror ändå :)
 
Vad har hänt sen sist då, minnet är ju som det är så får bli lite smått bara. På pinchos har jag varit igen iaf, himla mysigt ställe ändå. Jag har tränat, de är ju minst 4a ggr/veckan som gäller nu, jag har varit på 2 dejter( med samma kille :)) och jag har spelat sällskaopsspel och druckit vin. Sen är det väl jobb som har varit. Har ju gått upp i tid nu, det känns jättebra, hoppas på heltid om inte allt för lång tid, men de får vi se. Rätt skönt å jobba deltid med, de är ju bara det att pengarna inte räcker till all fritid :) 
 
Så äre :)
 
Ska försöka uppdatera lite oftare, men som sagt mest träning å jobb, blir inte alltför spännande läsning då, å lite privatliv vill man ju ha ändå ;)
 
 
 

RSS 2.0