Gott nytt år

Nu sitter jag och inviger tangentbordet vid tv:n, funkar utmärkt :)
 
Väntar på att Saad ska komma å skjutsa mig till Frida, vi ska äta god mat å dricka sprit ikväll, ska bli trevligt, men gammal som jag börjar bli så bävar jag nför morgondagen. Så vi får väl se om förnuftet sätter in å dricker lagom mkt :)
 
Är ju tillbaka i umeå nu igen, kom igår. Ganska drygt å köra, det är skitväder nu, dyngblött överallt. Inte så kul, då får det hellre försvinna helt nu tycker jag, vill inte ha slask.
 
I fredags var jag med Lina, vi tog en fika på stan med Linda, sen skulle jag till mommo och motte med brorsan å käka middag. Kycklingfillé blev det, Gotti gotti.
 
Efter middagen åkte jag tillbaka till Lina,. de vart tjejkväll med hårdrocksspel och vin.
 
På lördagen hälsade vi på Helena och barnen, vi hade jätteroligt! Var ute i karlsbergsparken å lekte i snön. Man borde göra det mycket oftare.
Resten av dan var jag rätt mör, Man blir trött av att leka, åsså var jag lite småfebrig, men de gick bra ändå.
Kollade på stjärnorna på slottet med mamma och pappa sen gjorde jag kväll ganska tidigt.

Mammas pojkar

Igår var vi på bio, jag pappa och brorsan. Haha älskar de skådisarna som är med där, de är ju så sköna.
 
Träffade även Evelina, en gammal klasskompis å barndomsvän, det var skojj, Hon var också på filmen, men hon blev inte lika impad som jag :)
 
 
 
Nu ska jag äta frulle och duscha sen drar jag till Lina inne i stan :)
 
Bye bye!

Vardag

Ja, då var julen över, å vi väntar på nyåret. Tiden går så jäkla fort. Snart är det januari och ett nytt årtal att lära sig skriva, 2013, herregud.
 
Tänkte bjuda på lite bilder av marsipanfigurer som Lina gjort, de föreställer hennes familj, Så jäkla duktig så det måste jag skryta om :)
 
 
 

Träningsverk

Jo de kan ni tro! Ont i armarna som bara fan, inte så kul. Åkte nämligen skidor igår, de gick ganska bra faktiskt måste jag säga, men var rätt mör direkt jag kom hem. Jag ramlade bara 2ggr, en i uppförsbacke och en i nedförsbacke :)
 
På eftermiddagen kom släkten hit å firade jul. Vi åt portergryta och hade julklappsspel, jag fick tillslut: spolarvätska, vinkorkshällare, diskmedel och nagelfix etui.
 
Nu sitter jag å inviger mitt nya trådlösa tangentbord, känns braaaaa :) Blir väldigt skönt när man kommer hem att kunna använda det här ist för det jobbiga jag har direkt på dataskärmen.
 
Lilla Molly var tröööt igår :)

Juldagen

Jaha, då var julafton över. Det är en så himla långsam dag men ändå går den så fruktansvärt fort.
Vi åt julfrukost, fikade, julmiddag, Kalle Anka ("som tur var utan negrer å judar, men ändå med en självmordsbenägen fårgel!?" Vad är egentligen ok och inte???)
Å sen kom äntligen tomten! :)
Som jag har väntat :) Fick faktiskt allt jag önskat mig så det var kul.
Trodde först inte att ja hade fått en dammsugare, stod ett stort dammsugarliknande paket i hörnet som jag var säker på var mitt. Men när det delades ut så var det till mamma å pappa. Jag vart ganska snopen kan jag säga, skulle ha varit kul å ha min min på film :)
Men sen efter alla julklappar var slut å jag hade accepterat att fortsätta med min dåliga dammsugare så hoppade det fram ett stort paket till till mig :)
 
Här har ni årets skörd av julklappar, Hoppas ni är lika nöjda med era klappar!
 

 
 
 
 
Å i eftermiddag kommer släkten, å då blir det ännu mer paket :)

GOD JUL

Julaftonsmorgon. Ligger i sängen å har precis kollat klart på julkalenderns sista avsnitt, å nu ska jag ta mig upp å börja duka fram "lite" julfrukost :)


Dan före dan...

Inte mycket julkänsla, men jag börjar bli otålig å vill öppna julklappar, så ja vet ju att det är jul iaf :)

Vi kom hem igår vid kl 4 på em. Gick jättebra att köra, inge trött eller nåt å bra väder.
När vi kommit hem så var det bara att svida om å snygga till sig å in till stan å träffa tjejgänget :)
Vi åt god mat å drack drinkar å vin. Sen spelade vi spel hela kvällen. Somnade kvart över 3, inte vanligt att ja orkar va vaken så länge.
Spelet hette Vem i rummet?
SKITKUL!!! Ska köpa det och några till sen när ja är tillbaka i umeå tror jag. Köpte det till Nettan i födelsedagspresent, så det var kul att det var ett så pass roligt spel.
Så sista minuten julklapps tips:
 
Nu ska vi dricka lite glögg och sen är det bingolottos uppesittarkväll som gäller :)
 

underbart härligt...

att vara ledig äntligen. Å packat färdigt å allt inför morgondagens resa mot dalarna :)
Också underbart härligt att ja var klar så tidigt med julhandling så tidigt, för var in till stan en sväng idag för lite xtra paket. folk ÖVERALLT! usch vad ja hatar folkmassor, ja blir arg å tvär å stressad på 1 sek.

jaha

Lagar lite middag. Det blir så orginellt som spagetti med lök å svamp. Wow va :) Städat upp lite i lägenheten, så på fredag är det bara städa bur packa och dammsuga kvar, skönt. Det är ingen ide å göra det förns i sista stunnd, för de är ju lika skitigt snart igen.'

Läst Torka aldrig tårar utan handskar. Lika bra som filmen, längtar till de andra böckerna släpps och vill bara se serien igen!

Bildbomb

Lite halvseg idag så bjuder på lite bilder ist
 
De här var ju ett tag sen
 
Första kaninen, Skrollan, åsså lilla Molly
 
Det här skulle jag kunna tänka mig att göra idag också, skulle inte va så tokigt
 
Skideliten
Och här nedan är bilden ja tänkte bjuda på till Lucia, men den blev bara såhär liten tyvärr
 
 

Surprise, det snöar!

Jaha, de snöar å snöar, Räcker det inte snart?!
Hur som så var jag å Saad duktigs igår å tvättade våra bilar, tog typ en halvtimme bara för å få bort all is å snö. men men, känns bra idag. Å tydligen igår med, däckade halv 7 på soffan å vaknade "förvånad" halv 12 :)
 
Snart är det dags för julledigt, underbart. Tiden går fort, lilla Ida tex fyllde 2 år redan på lucia. helt sjukt.
 
Jaja. Här får ni en liten video ang snön. Åsså är det en intern liten hälsning till min käre far också ;)
 
 

Lucia

Lååång dag. Skulle egentligen bjudit på en bild, men de var nå fel på den så ni får va utan. Kanske orkar och kan fixa den nån annan dag.
 
Hjälpte Sofie å flytta idag å kom hem nu, så är rätt slut nu kan ja säga.
 
Nighti nighti

Morrn morrn!

Blev väckt av den lilla vita i morse :( Han skakar galler så då är det bara å kliva upp innan han väcker grannarna. Försökte somna om igen men då var jag så kissnödig så det var ingen idé att ligga kvar nå mer.

I fredags var det ju personalfest. Men jag tror man ska köra allt eller inget sådana tillfällen, för när man är nykter på en p-fest,(det är sant jag var det) så hör man ju den riktiga volymen på folks röster i öronen, och man kommer ihåg vad de sa för 10 sekunder sen :)
Men men, det var en upplevelse det med. Och maten var ganska god å bra lokal å så.
På lördagen kom mamma å pappa. Vi har gjort som vi alltid gör när de är här. Ätit gott, druckit vin, shoppat och spelat Med andra ord.

Nu ska jag ta å göra mig klar för å gå ut i snöstormen :(
Bye bye ha en bra dag den 12-12-12

Lunchblogg

Ja. Nu har jag lunch. Så passar på å sitta lite vid datorn.
 
Har ju haft mycket att blogga om för en gångs skull, men då har det inte blivit av att skriva ist. Nästan så ja hinner glömma bort vad jag skulle skriva om.
Men, iaf, förra veckan var ju jag å Kickai till paradisbadet i Ö-vik. Skitkul!!!!!
Men satan vad ont man hade i benen när man sprungit upp för trapporna till den roligast erutschkanan typ 10ggr. Har ju liksom ingen grundkondition.
Bubbelbad var också riktigt skönt. Man skulle haft en lite jacuzzi hemma, de skulle va underbart.
 
När vi inte orkade bada nå mer så åkte vi hem till Björna där Kickis kille Henrik bor.
Första gången jag träffade han så man var lite spänd. Men han var jättetrevlig och lättsam.
Vi käkade middag, drack vin å spelade kort. RIktigt fredagsmys blev det. Å 3 hundar fanns de i hushållet också. Så när jag kom hem igen på lördagen så ville inte Toker ha med mig att göra för ja luktade så mkt hund. Han var livrädd stackarn. å innan ja kom på varför :)
 
 
Nä, nu är de slut på lunchrasten. Så nu är det bara å jobba så man får gå hem nån gång. Vi ska sluta lite tidigare idag för ikväll är det personalfest med exotiskt julbord. Ska bli fruktansvärt spännande å se vad det är för nåt!

Bäbisar

Ja, vad kan man säga? S å söt liten skrutta. Vill också ha!!! De är ju ändå meningen med livet, åtmindstone för mig.

ja skaa blogga

men de blir inte ordentligt ikväll. men kan iaf meddela att toker ÄLSKAR pepparkakor.
han kom in i vardagsrummet så ja bjöd han på en kaka. å ist för å sitta kvar å äta som han brukar så tog han den i munnen å sprang hem å satte sig längst in i ett hörn å åt upp den. sötnosen.
så äre. natti!

RSS 2.0