Helgen

Jahapp, då var det måndag igen.
Helgen har gått fort, mamma å pappa var ju borta så jag har haft hand om vattning å eldning. Gick skitbra första dagen, men sen har jag bara gått runt å vart orolig. Eldningen ville int efungera som det hade gjort, och eftersom jag var nära att spräna huset i bitar för ett antal år sen i samband med eldning i panan, så är jag lite skrajj. Men, det gick bra och var hur lätt som hälst att åtgärda när pappa väl kom hem.
 
Lina har varit här både lördag å söndag, på söndag had hon med sig Adam också, vi solade å badade å hade det bara bra.
 
Synda gjorde jag igen på lördagen, men EN liten chokladbit bara för å smaka en ny sort som Lina köpte, å sen gjorde vi den där nyttiga efterrätten som jag gjort förut, men fikon, dadlar, nötter å kakao som man serverar med grädde. Jävligt onödigt, men kunde ha vart 1000ggr värre också. Jag motionerar ju faktiskt varje dag och äter soppor, så det gör ju inget på vågen iaf.
 
Det har gått bra med sopporna ändå tycker jag. I morse när jag vägde mig, har hållt å en vecka nu, så har jag gått ned 5kg, så det känns bra. Så det är bara att fortsätta. I morse var jag på morgonpromenad med mamma, 4a km blev det, inte fy skam.
 
Linas lunch som hon fick i lördags. Mamma hade gjort nån fläskfllegryta som fanns i frysen, så la ja upp på talrik sen, man gillar ändå å vara runt mat å plågas å dräggla över andras tallrikar när man inte äter själv :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0