Söndagen från helvetet

Nä idag har det inte varit kul. Var nog på vippen att ramla av pinn ett tag, kändes det som iaf. Å ibland hoppades jag att det skulle vara så så att jag slapp lidandet mer. Längesen jag var så himla dålig, torr som saharaöknen i munnen men kunde inte dricka för fick inte behålla nåt. Ja huvva. Så kan det vara . Det var kul igår iaf som tur va. Ute å käka lite kina å sen vart de party med drinklekar och dans.
 
Har haft fullt upp nu ett tag så har inte uppaterat nåt. Påsk har det ju vart och jag följde med Sonja å perra å Helena å barnen till Orsa och åkte slalom för första gången på typ 10år. Jag kunde fortfarande, även om man är lite mer skrajj nu förtiden, men det kommer absolut att bli mer åka av nu hoppas ja, har ju utrustningen om inte annat.
 
Något annat som har hänt är att Linda och Axel äntligen har fått barn. En fruktansvärt söt liten flika som jag redan har fått gosa med. Det var inte lätt att slita ig från den lilla saken och man vart ju absolut inte mindre sugen på barn :)
De va lite kul för jag vaknade en morgon och hade drömt att de hade åkt in på lassa å fått en flicka (de visste inte vad det var i förväg) så jag slänger iväg ett meddelande till Linda å hör hur det går, å få hade hon haft värkar hela natten och sen under dagen kom lilla Astrid. Sånna sanndrömmar tycker vi om, de va lite roligt.
 
Jag har också hunnit flytta Lina å Adam till dera nya lägga, så nu är vi nästan grannar, bara en kort prommis emellan oss, suveränt!
 
Nu ska jag nog krypa tillbaka i fosterställning igen, inte fär att jag måste, jag har börjat återfå lite krafter, men kroppen har typ format sig så eftersom jag har legat så hela dagen å gnytt i min ensamhet :)
Snart är det  ÄNTLIGEN en ny dag.
 
Puss puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0